Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz bana yurtdışından geldi Çin'den çin versiyondan bootloader kilidini açtım Türkçe yapmak için
1566755541
O kısma nasıl girebilirim donanım kısmı dediğiniz yer
Telefonumun daha önce herhangi bir sorunu yoktu 2 gün önce birden ekrana görüntü gelmemeye başladı tuş ledleri çalışıyor görüntü gidip geliyor telefonda yazılım sorunu olabileceği telefonun açılma ekranı ve fastboot görüntü var telefon açıldığında görüntü yok yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar bilgiyasarıma resimleri nasıl aktarım yapabilirim usb taktığımda fotoğraf aktarım seçiyorum fakat bilgiyasardan girince fotoğraflar çok ağır açılıyor mi pc suite ise telefonumu görmüyor nasıl aktarım yapabilirim?