r.u.b.y_45 kullanıcısının son içeriği

1. r.u.b.y_45

Soru İmei repair hakkında

Teşekkür ederim hocam, yani sarı sitede doğru düzgün bunları denetleyen yok 🙄 1636967602 Peki hocam 4bin ₺ bandında bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı?
  2. r.u.b.y_45

Yani aslında o ilanlar adam kandırmacadan başka birşey değil hocam
  3. r.u.b.y_45

Hocalarım iyi günler halihazırda note 8 kullanıcısıyım bu yüzden konuyu buraya açtım eğer yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın şimdiden. Yeni bir telefona geçiş yapmak istiyorum fakat malum kurlar fırladı gitti hâliyle fiyatlar da fırladı. 4000₺ ye kadar bütçem var ve normalde bilindik...
  4. r.u.b.y_45

Soru Şarj cihazı seçimi hakkında ufak bir soru

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim hocam :)
  5. r.u.b.y_45

Teşekkürler hocam o halde 18 watt olarak bir tercih yapayım. Peki hocam dediğim gibi bendeki şarj aleti 10 wattlık kutudan çıkan bunun yerine 18 watt olanı kullanıp günlük hayatta sürekli onunla şarj etmem sorun olmaz değil mi? Yani telefonun şarj olurken hep hızlı şarjda şarj olmasından...
  6. r.u.b.y_45

Merhaba arkadaşlar telefonu aldığımda kutusunun içinden çıkan 10 wattlık şarj aleti ile 2 senedir kullanıyorum ama artık kablosu falan yıpranmaya başladı. Ben de yeni şarj kablosu almaya karar verdim şarj adaptörü ile. Şöyle bir sorum olucak telefon normalde 18 watt hızlı şarjı destekliyor ama...
  7. r.u.b.y_45

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Herhangi bir güncel olmama sorunu yaşamam değil mi hocam (malum global 12.0.6.0 daydı en son o yüzden soruyorum). Bir de AOSP A11 romdan dediğiniz roma geçmeye değer mi?
  8. r.u.b.y_45

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam AOSP A11 romdayım (Crdroid) daha önce EU rom kullanmamıştım geçmeye değer mi? Miui hoşuma gidiyordu ama globalde bayağı takılma ve reklam sorunu yaşıyordum eu romda aynı sorunları yaşar mıyım? EU Beta ve EU stabil arasında çok fark var mı? Yani betasını yüklesem çok fazla sorunla...
  9. r.u.b.y_45

Soru Sorunumu çözebilecek rom önerisi

Teşekkürler hocam oraya yazdım mümkünse burayı silebilirsiniz o halde
  10. r.u.b.y_45

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Hocalarım günaydın, zamanında miui 11 ve miui 12 şimdi ise crdroid a11 kullanan birisi olarak kendime günlük kullanım için güzel stabil bir rom arıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medyada falan takılıyorum bu yüzden benim için batarya günü çıkarsın yeterli. Miui'nin...
  11. r.u.b.y_45

Soru Sorunumu çözebilecek rom önerisi

Hocalarım günaydın, zamanında miui 11 ve miui 12 şimdi ise crdroid a11 kullanan birisi olarak kendime günlük kullanım için güzel stabil bir rom arıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim sadece sosyal medyada falan takılıyorum bu yüzden benim için batarya günü çıkarsın yeterli. Miui'nin...
  12. r.u.b.y_45

Soru Android 11 custom rom şarj sorunu

Hocama bir de biraz alakasız olucak ama hazır burdaysanız sorayım, 2-3 gündür mikrofon sorunu yaşıyorum normal telefon aramasında sesim güzel gidiyor ama telegram veya whatsapp gibi uygulamalardan ses atarken ses çok kısık gidiyor karşıya bunun sebebi ne olabilir? Bir de sanki bana üst...
  13. r.u.b.y_45

Hocam yok siz asıl sorunumu anlamadınız 10w'ın hızlı şarj olmadığını biliyorum fakat adaptör 2A'lik ama 0.5A ile şarj oluyor bazen 1A ile
  14. r.u.b.y_45

Tamamdır hocam teşekkür ederim, şu an şarjım dolu bittiğinde deneyeceğim mutlaka
  15. r.u.b.y_45

Hocam şu an crDroid kurulu A11 olan ama bu aosp üzerine mi kurulu bilmiyorum tam :( 1626197574 Yok hocam sorun şurda şarj aletim 18w olanından yani fast charge olanından değil orjinal kutudan çıkan 10w lık şarj aleti yine de dediğiniz için geçerli mi? Hangi kerneli denediysem çok olumlu sonuç...
Üst Alt