qwake17 kullanıcısının son içeriği

1. qwake17

Yardım Pil yüzdesi düzgün gözükmüyor

Redmi Note 8 cihazımda pil yüzdesinin rakamları düzgün gözükmüyor. En son güncelleme yüklü 11.0.6.0
  2. qwake17

Sohbet Telefon tavsiyesi

Herkese merhaba. Babam telefon almak istiyor ama max. 1500 ₺ bütçe var. Genellikle sosyal medya kullanıyor. Kamerası iyi bir telefon arıyor. Eğer bu fiyat bandında bir cihaz kullanan varsa çok sevinirim. (marka farketmez ve uzun süre kullanacak)
  3. qwake17

Sohbet Xiaomiden Gelen İlginç Mail

hocam theme designer başvurusu mu yaptınız
  4. qwake17

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

google hesabını bağladım ama onay gelmedi onay geldi
  5. qwake17

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Elinize sağlık hocam iyi fikir
  6. qwake17

Sohbet Mi Mix Alpha Türkiye'ye Geliyor

Herhalde açılışa özel bir tane gösterecekler hocam.
  7. qwake17

Sohbet Mi Mix Alpha Türkiye'ye Geliyor

Açılışa gidecekleri sürpriz bekliyor :)
  8. qwake17

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Xiaomi'nin direk sitesi hocam neden endişelendiniz anlamadım?
  9. qwake17

Soru Resmi Note 5/Pro Hakkında

Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 Pro (whyred) aynı cihazlar. Yalnızca Redmi 5 Plus Hindistan'da Redmi Note 5 (vince) olarak satıldığı için başlıklar "Redmi Note 5/Pro" olarak bulunmakta.
  10. qwake17

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Buyurun https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PEIMIXM/miui_HMNote5Global_V11.0.2.0.PEIMIXM_9b6a8cd0a6_9.0.zip
  11. qwake17

Haber Mi Note 10/CC9 Pro Teknik Özellikleri

telefoto kamerada var hocam biri ana kamerada biri telefoto kamerada (50x optik zoom)
  12. qwake17

Yardım Redmi Note 6 Pro - Ekranda Sararma - Garanti Gönderimi - Bootloader Kilidi

Kilidi ben açtım herhalde sorun olmaz teşekkürler hocam
  13. qwake17

Yardım Redmi Note 6 Pro - Ekranda Sararma - Garanti Gönderimi - Bootloader Kilidi

Hocam siz dediğiniz zaman ben de baktım benim de "Delivery address: Indonesia" diyor. Halbuki ben cihazı Hepsiburada cepport mağazasından almıştım. Elime ulaştığı anda bu siteden sorgulamıştım. Global olduğu yazıyordu. Kilitlemek istediğim anda bir sorun çıkmaz umarım.
  14. qwake17

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Türk milletinin bayramı kutlu olsun!
Üst Alt