Qurryx kullanıcısının son içeriği

1. Q

Sohbet Xiaomi telefon alınır mı ?

Nasıl olsa eski telefonum bozuldu. Onun imei sini kullanarak telefonu kullanıma açabilir miyiz.
  2. Q

Cevabınız için teşekkür ederim. Pasaporta kaydetmek çok pahalı malum. Eski bozulan telefonumun imei sini yurtdışından getireceğim telefona çalmayı dusunuyorum. Telefonlar yaparız Bi sıkıntı olmaz dediler.
  3. Q

Global rom'dan biraz bahsedebilir misiniz? İlk defa yurtdışı telefon alıp imei çakacağım. Teşekkür ederim.
  4. Q

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır telefonsuzum ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Fiyat, performans olarak Xiaomi mi 8 se cihazını alma kararı aldım. Peki amerika çine bu kadar baskı yaparken eski telefonumun imei sini çakarak xiaomi alıp kullansam sıkıntı olur mu ? Huaweyi ye...
  5. Q

Soru Xiaomi telefon alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir haftadır telefonsuzum ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Fiyat, performans olarak Xiaomi mi 8 se cihazını alma kararı aldım. Peki amerika çine bu kadar baskı yaparken eski telefonumun imei sini çakarak xiaomi alıp kullansam sıkıntı olur mu ? Huaweyi ye...
Üst Alt