qullup kullanıcısının son içeriği

1. Q

Yardım Ekran kilidmi unuttum

Mi hesabından security ekranının altında "recovery phone" kısmında "change" butonuna basıp ekranda açılan küçük sayfada turuncu send butonuna basınca geliyor mesaj. Ama sim başka telde takılırsa. 1558559216 altyazı ve çevirisi yok ama bu videodan yararlandım dün. Umarım çözersiniz...
  2. Q

Mi hesabına girdiğin diğer cihazdan, mi hesabından
  3. Q

Yeni ekran kilidi şifresi oluşturmayı dene bi 1558556413 Telefona xiaomiden gelen mesajdaki şifre olabilir 1558556538
  4. Q

Hesabına girebiliyorsan hesap şifreni gir siyah ekrana 1558555751 Ekran kilidi şifresi 1558555948 Çözüldü mü sorun
  5. Q

This device locked yazan kilitli siyah ekran Fotoyu göremedim. Forumab5eni girdim.
  6. Q

Sim kartı başka telefona tak. Kod geliyor. Öncesinde mi hesabına bilgisayar veya başka bi telden girmeyi dene. Şifremi unuttumdan şifreyi yenile. Gelen mail yönlendiriyor. Ama yenileyince şifreyi tekrar değiştir. Yeni şifreni gir siyah ekrandaki kısma
  7. Q

Dün benim de başıma geldi, 4 saate yakın uğraştım. İstenen şifre mi hesabı şifresi.( Tam telefonu servise göndermeye hazırlarken çözdüm)
Üst Alt