Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi Max 2 telefonum var. Bu custom rom nasıl yükleniyor? Hangi program &programlar gereki? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobilden girecekseniz puffin web browser
Pcden gieecek iseniz operayı indirip içinden vpnni (ayarlar kısmından açacaksınız) aktif esip girebilirsiniz...
C:\Users\ozgur\Desktop MERHABA 1 ay önce Hong Kongdan alınan Mi Max2 4 GB 128 GB versiyonunda Bootloader ile kilidini açtı ve gereken değişikllği yapıp bana verdi. 1 ay sorunsuz kullandım. Telefonun modem kodunu yanlış yüklediğinden eşime de aldığım aynı marka model Mi Max2 ile internete aynı...
FLV CAMERA uygulamasının apk versiyonunu indirin her türlü manuel ayar imkanı var. Memnun kalırsınız...
Ayarlsr kamera sekmesine girip çözünürlük ayarlarına bakın. Hong Kongdan gelen telefonda çözünürlük minumumda idi. Video ayarı da 480p gözüküyordu. Resimleri 12 MP Video çözünürlüğünü de Full HD seçip default yapın sıkıntı çıkmaz bence...
Hocam 1 haftadır mi max 2 128 gb kullanıyorum. Eski LG G2nin wifi performansı mi max i katlıyor. Sürekli wifi hattan düşme problemi var ve can sıkıcı olmaya başladı. Sanki modemle hiç bağlantı kurmuyor.Böyle sıkıntı yaşayan var mı aramızda???