Queph kullanıcısının son içeriği

1. Q

Rom POCO X3 NFC (Surya) PREMIUIM v12.5.7.0 Custom ROM

Hocam başka bir konuda ekran görüntü kalitesini %100 yaptığınızı söylemiştiniz. Bu değer diğer ROM'larda kaç oluyor? Bir de bu görüntü kalitesi tüm uygulamaları mı etkiliyor, tam olarak ne işe yarıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. Q

Rom POCO X3 NFC (surya) - Endonezya Kararlı MIUI v12.5.6.0 RJGIDXM

Hocam normalde sistem görüntü kalitesi kaç ki %100 yaptınız? Bir de bu sistem görüntü kalitesi neyi etkiliyor?
  3. Q

Yardım ROM Atılmıyor

Cihaza TWRP son sürüm yükledim ama şu an Arrow OS A11'deyim ama IMEI atmak için EU Rom yüklemeye çalıştığımda "Error installing zip file" gibisinden hata veriyor. EU rom SD kartta, telefonun kendi dosyasına atamıyorum encrypte olduğu için. Ne yapmalıyım?
  4. Q

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

Pil performansi nasil? Biliyorum her kullanıcıda farklı sonuçlar olacaktır ama geçmişte kullandığınız diğer romlara göre durumu nedir acaba?
  5. Q

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

Merhaba, bu romun takip edebileceğim kendi forumu ya da sayfası var mıdır?
  6. Q

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Geliştirici Seçeneklerini aktif edip oradan tazeleme hızını göster diye ayar var onu açmalısınız.
  7. Q

MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

Arkadaş bu romu yükledim ama adaptive refresh rate kapalı gibi. 12.0.5 sürümündeyken telefona dokunmadığım zaman 60a 30a hertze düşüyordu, şimdi 120 hertz sabit kalıyor. Bunun bir ayarı var mıdır. Root yok.
  8. Q

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.2.0.RJGEUXM İndirme Bağlantıları

Custom recoveryi kaybetmemek için yüklerken ne yapmamız lazım?
  9. Q

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.6.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Neden 12.0.6'ya geri dönülmüş ki? Birde ben şu an 12.0.7 eu rom kullanıyorum, ben bu avrupayı kurduğum zaman twrp gidecek mi?
  10. Q

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGEUXM İndirme Bağlantıları

Hocam kusura bakmayın biraz saçma olabilir ama EU rom ile Avrupa romunun ne farkı var?
  11. Q

Mod [POCO X3/NFC] StormBreaker Kernel v8

Hocam nasil 90 Hz sabitlediniz. Ben ne yaparsam yapim 90 yapamadim. Yardımcı olabilir misiniz?
  12. Q

Çözüldü ADB ve Fastboot Recovery Atamıyorum

İlginiz için çok teşekkürler. C ana dizinine atıp yapınca oldu. Harikasınız.
  13. Q

Çözüldü ADB ve Fastboot Recovery Atamıyorum

TWRP'yi ve Orange'yi de denedim ikisi de aynı. Flash recovery komudunu girdiğim zaman hiçbir şey olmuyor, 5 dakika bekledim hala böyle. Tüm portları denedim, hepsinde aynı sonuç aldım. USB Hata Ayıklama açık, USB Driverlar yüklü, ADB and Fastboot installer ile yükleyip denedim aynı, Güncel SDK...
Üst Alt