quenasdabest kullanıcısının son içeriği

1. Q

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Hocam cihazım yurtdışı kayıtlı OTA'dan güncelleme gelmedi kendim kurmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ?
  2. Q

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Buradan OTA için indirdiğim dosyayı manuel olarak nasıl kurabilirim ?
  3. Q

Soru Mi note 10 lite 12.5 Güncellemesi gelmedi

Mi note 10 lite cihazıma OTA'dan 12.5 güncellemesi gelmedi. Cihazım yurtdışı kayıtlı bundan kaynaklı olabilir mi ? daha önceki güncellemeler geliyordu. Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
  4. Q

Rom Mi Note 10 Lite MİUİMİX Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

Ben de aylardır kullanmama ragmen wifi sorunu yasamıyorum.
  5. Q

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Peki hocam sizce koruyucu camla karşılaştırınca koruma açısından ne dersin ? Konu hakkında bilgin var mı ?
  6. Q

Bu telefon için ekran koruyucu önerebilecek var mı ? Koruyucu cam yanlardan kalkıyor maalesef.
  7. Q

Yardım instagram dm gelmiyor

Sorun tamamen yazılımsal. Son gelen güncellemeden sonra telefon birçok noktada problem çıkarmaya başladı. Umarım yeni gelecek MIUI 12.5 güncellemesi ile düzelir.
  8. Q

Whatsapp'ın ayarlar kısmından medyaları galeride görüntüle seçeneğini kapat aç yaparsan kendine geliyor. İyi forumlar.
  9. Q

Soru Mi note 10 lite - MIUI 12.5 HK.

Xiaomi mi note 10 lite modelinin MIUI 12.5 güncellemesini neden almadığı hakkında fikri olan var mı ? Telefon android 11 güncellemesi aldı henüz çıkalı 1 sene olmadı ama MIUI 12.5 güncellemesi almadi şuan için. Teşekkürler, iyi forumlar.
  10. Q

Soru Android 11 güncelleme sonrası AOD sorunu - Mİ NOTE 10 Lite

Güncellemeden sonra telefonda çokça sıkıntı var. Benim yaşadıklarım şöyle : AOD sorunu, telefonun şarj olma süresinin artması ve şarj olurken %98de takılması (çıkarıp takında %100 oluyor direkt olarak), bildirimler bildirim çubuğunda gözükmüyor ya da birkaç saniyeliğine gözüküp kayboluyor...
  11. Q

Diğer Kişilik haklarımi tehdit eden mail -

ÖNEMLİ ---Arkadaşlar akşam saatlerinde böyle bir mail aldım. Bilgisayarı malwarebytes ile taradım türlü şeyleri yaptım bir şey bulunmadı. Bana fake gibi geldi de konu hakkında bilgisi olan vs var mı ? (Forumla alakası olmayabilir ama yazacak başka bir yer bulamadım.)
  12. Q

telefonum IMEI repairli fabrika ayarlarına döndürmem çok kolay olmuyor bunu sadece twrp'den yapabiliyorum. Sanırım bu sorun yazılımsal çünkü birçok kişiden duydum. Yakın zamanda güncelleme alır umarım :)
  13. Q

Yardım İmeili cihaz güncellenmiyor

Arkadaşla iletişime geçseniz iyi olur benim çok bilgim yok işinin ehli olan o hocam. Umarım kısa zamanda çözülür.
  14. Q

Yardım İmeili cihaz güncellenmiyor

H.kadioglu hocam belki yapabilir. Sağolsun benim işimi halletmişti.
  15. Q

Telefona otomatik yapılan Android 11 güncellemesi geldikten sonra always on display ( her zaman açık ekran) açık olmasına rağmen göstermiyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ? Teşekkürler, iyi forumlar.
Üst Alt