Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi note 10 lite cihazıma OTA'dan 12.5 güncellemesi gelmedi. Cihazım yurtdışı kayıtlı bundan kaynaklı olabilir mi ? daha önceki güncellemeler geliyordu.
Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
Sorun tamamen yazılımsal. Son gelen güncellemeden sonra telefon birçok noktada problem çıkarmaya başladı. Umarım yeni gelecek MIUI 12.5 güncellemesi ile düzelir.
Xiaomi mi note 10 lite modelinin MIUI 12.5 güncellemesini neden almadığı hakkında fikri olan var mı ? Telefon android 11 güncellemesi aldı henüz çıkalı 1 sene olmadı ama MIUI 12.5 güncellemesi almadi şuan için.
Teşekkürler, iyi forumlar.
Güncellemeden sonra telefonda çokça sıkıntı var. Benim yaşadıklarım şöyle :
AOD sorunu, telefonun şarj olma süresinin artması ve şarj olurken %98de takılması (çıkarıp takında %100 oluyor direkt olarak), bildirimler bildirim çubuğunda gözükmüyor ya da birkaç saniyeliğine gözüküp kayboluyor...
ÖNEMLİ ---Arkadaşlar akşam saatlerinde böyle bir mail aldım. Bilgisayarı malwarebytes ile taradım türlü şeyleri yaptım bir şey bulunmadı. Bana fake gibi geldi de konu hakkında bilgisi olan vs var mı ?
(Forumla alakası olmayabilir ama yazacak başka bir yer bulamadım.)
telefonum IMEI repairli fabrika ayarlarına döndürmem çok kolay olmuyor bunu sadece twrp'den yapabiliyorum. Sanırım bu sorun yazılımsal çünkü birçok kişiden duydum. Yakın zamanda güncelleme alır umarım :)
Telefona otomatik yapılan Android 11 güncellemesi geldikten sonra always on display ( her zaman açık ekran) açık olmasına rağmen göstermiyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?
Teşekkürler, iyi forumlar.