quenasdabest kullanıcısının son içeriği

1. Q

Soru Mi note 10 lite 12.5 Güncellemesi gelmedi

Mi note 10 lite cihazıma OTA'dan 12.5 güncellemesi gelmedi. Cihazım yurtdışı kayıtlı bundan kaynaklı olabilir mi ? daha önceki güncellemeler geliyordu. Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
  2. Q

Soru Mi note 10 lite - MIUI 12.5 HK.

Xiaomi mi note 10 lite modelinin MIUI 12.5 güncellemesini neden almadığı hakkında fikri olan var mı ? Telefon android 11 güncellemesi aldı henüz çıkalı 1 sene olmadı ama MIUI 12.5 güncellemesi almadi şuan için. Teşekkürler, iyi forumlar.
  3. Q

Diğer Kişilik haklarımi tehdit eden mail -

ÖNEMLİ ---Arkadaşlar akşam saatlerinde böyle bir mail aldım. Bilgisayarı malwarebytes ile taradım türlü şeyleri yaptım bir şey bulunmadı. Bana fake gibi geldi de konu hakkında bilgisi olan vs var mı ? (Forumla alakası olmayabilir ama yazacak başka bir yer bulamadım.)
  4. Q

Soru Android 11 güncelleme sonrası AOD sorunu - Mİ NOTE 10 Lite

Telefona otomatik yapılan Android 11 güncellemesi geldikten sonra always on display ( her zaman açık ekran) açık olmasına rağmen göstermiyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ? Teşekkürler, iyi forumlar.
  5. Q

Soru IMEI atılmış cihazda güncelleme

Telefona IMEI atıldıktan sonra, telefonun ayarlar kısmından güncelleme yaparsam IMEI gider mi ? İlla twrp kullanarak yapmam mi gerekiyor ? Bir de imei atıldıktan sonra cihazın rootlu kalması zorunlu mu rootu kaldırırsam IMEI'de sorun yasar miyim?
Üst Alt