Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi note 10 lite cihazıma OTA'dan 12.5 güncellemesi gelmedi. Cihazım yurtdışı kayıtlı bundan kaynaklı olabilir mi ? daha önceki güncellemeler geliyordu.
Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
Xiaomi mi note 10 lite modelinin MIUI 12.5 güncellemesini neden almadığı hakkında fikri olan var mı ? Telefon android 11 güncellemesi aldı henüz çıkalı 1 sene olmadı ama MIUI 12.5 güncellemesi almadi şuan için.
Teşekkürler, iyi forumlar.
ÖNEMLİ ---Arkadaşlar akşam saatlerinde böyle bir mail aldım. Bilgisayarı malwarebytes ile taradım türlü şeyleri yaptım bir şey bulunmadı. Bana fake gibi geldi de konu hakkında bilgisi olan vs var mı ?
(Forumla alakası olmayabilir ama yazacak başka bir yer bulamadım.)
Telefona otomatik yapılan Android 11 güncellemesi geldikten sonra always on display ( her zaman açık ekran) açık olmasına rağmen göstermiyor. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?
Teşekkürler, iyi forumlar.
Telefona IMEI atıldıktan sonra, telefonun ayarlar kısmından güncelleme yaparsam IMEI gider mi ? İlla twrp kullanarak yapmam mi gerekiyor ? Bir de imei atıldıktan sonra cihazın rootlu kalması zorunlu mu rootu kaldırırsam IMEI'de sorun yasar miyim?