Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğin doğru, ingilizce yapınca telefon bi miktar düzeldi ama hala gariplikler var :)
Sorun şu ki bu ROM stabil çalışmıyor ve neden bir başka rom yükleyemiyorum? Yani recovery moda geçebilsem neler neler yapacağım ama gel gör ki inat ediyor....
bu arada mevcutla rom la ilgili sorunum sms ile ilgili. Yani SMS (Mesajlar) ye girdiğimde gelen sms leri toplu olrak gösteriyor ancak herhangi birine girdiğimde kendiliğinden kapanıyor, ana ekrana atıyor. Cache i falan temizledim ama olmadı. O nedenle ROM u değiştirisem düzelir umuduyla uğraşıyorum.
benim de aynı sorunum var. Redmi Note 3 var elimde. Çin'den getirdim. Unlock için başvurdum. Sağolsun(!) Xiaomili abiler 10 günde açtılar. Sonra üzerine bir ROM kurdum. Ekte ekran görüntüsünü gönderdim.
Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür geceli gündüzlü denemediğim ROM, denemediğim yöntem kalmadı...