Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ekde de görüldüğü üzere kamera portre modunda olmadığın halde arkayi bulaniklastiriyor. Görüntü formatı 4:3 kalite en yüksek te peki bunun çözümü nedir ?
Ben de yeni güncelledim memnunum hiç bir problem görmedim hatta ve hatta animasyonlar vs. daha akıcı ve bence pil performansı daha stabilleşmiş bile. Benim için tek sorun parlaklık problemi.
Ürün henüz 3 gündür elimde ve gerçekten de seviyorum cihazını. Geldiğin de Android Oreo yüklüydü ben de iyidir diye Android Pie olarak güncelledim fakat ekran parlaklığında azalma söz konusu bu konuda ne yapmalıyım ilerideki güncellemeler ile düzelir mi acaba ?
Bende henüz yeni Xiaomi mi a2 lite kullanıcısıyım ve bir heyecan ile bu gün android p (9.0) geçiş yaptım. Telefon çok estetik ve güzel duruyor onun haricinde bir hızlanma da söz konusu ve pil de de problem göremedim FAKAT en büyük sorun parlaklık. Oreo da iken yaklaşık 38-45 civarında parlak...