Quartzer kullanıcısının son içeriği

1. Quartzer

Yardım Xiaomi mi a2 Lite Kamera Sorunu

Yaptım hocam fakat hala aynı ☹️
  2. Quartzer

Farklı bir şey yüklemedim ayarlardan dediğinize girip baktım şu şekilde gözüküyor
  3. Quartzer

Arkadaşlar ekde de görüldüğü üzere kamera portre modunda olmadığın halde arkayi bulaniklastiriyor. Görüntü formatı 4:3 kalite en yüksek te peki bunun çözümü nedir ?
  4. Quartzer

İnceleme Nisan Ayı Güvenlik Guncellemesi

Seve seve yeni güncellemeyi bekleyeceğiz :)
  5. Quartzer

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Tam olarak sorun denemez fakat ekran parlaklığı 8.0 dan daha az geliyor bana nedenini bilemiyorum.
  6. Quartzer

Sohbet Müzik çalar uygulaması hk./ öneri

Ben henüz öyle bir program bulamadım. Spotify devam
  7. Quartzer

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Şimdiden Mayıs güncellemesini dört gözle bekliyorum (gelirse) belki bu ay düzeltirler parlaklık sorununu.
  8. Quartzer

Yardım Telefonu güncellemelimiyim

Ben de yeni güncelledim memnunum hiç bir problem görmedim hatta ve hatta animasyonlar vs. daha akıcı ve bence pil performansı daha stabilleşmiş bile. Benim için tek sorun parlaklık problemi.
  9. Quartzer

İnceleme Nisan Ayı Güvenlik Guncellemesi

Mi A2 Lite da ekran parlaklığı hala kötü. Bir kez bozdunuz bari düzeltin be kardeşim.
  10. Quartzer

Yardım Xiaomi Mi A2 Lite Android Pie Sorunu

Allah şükür bunun haricinde bir sorun yaşamadım Pie da umarım bunu da düzeltirler
  11. Quartzer

Yardım Xiaomi Mi A2 Lite Android Pie Sorunu

Ürün henüz 3 gündür elimde ve gerçekten de seviyorum cihazını. Geldiğin de Android Oreo yüklüydü ben de iyidir diye Android Pie olarak güncelledim fakat ekran parlaklığında azalma söz konusu bu konuda ne yapmalıyım ilerideki güncellemeler ile düzelir mi acaba ?
  12. Quartzer

Bende henüz yeni Xiaomi mi a2 lite kullanıcısıyım ve bir heyecan ile bu gün android p (9.0) geçiş yaptım. Telefon çok estetik ve güzel duruyor onun haricinde bir hızlanma da söz konusu ve pil de de problem göremedim FAKAT en büyük sorun parlaklık. Oreo da iken yaklaşık 38-45 civarında parlak...
Üst Alt