Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım miui 14 ten 12.5'e düşürmek istedim 12.5.4 endonezya, türkiye ve 12.5.7 global romlarını denedim fakat ses kesik kesik gelmeye başladı
Bu sorunu yaşamayacağım bir rom önerir misiniz miui 12.5 olmasını isterim
Teşekkürler
Redmi note 9 pro cihazımı miui 14 ten miui 12.5 düşürmek istedim ve global romu seçtim işlemi yaptıktan sonra ses kesik kesik gelmeye başladı ve cihaz kapanıp açılmaya başladı
sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin rom ile alakalı sorun var ise hangi romu indirmemi önerirsiniz
Teşekkürler
Canlı duvar kağıdı için wallpaper engine ni kullanıyorum fakat son güncellemeden sonra kilit ekranında duvar kağıdı gözükmemeye başladı yardım ederseniz sevinirim
Merhabalar
Telefona format atıcam. Verilerimi (foto,video vb.) yedekleyebiliceğim yükleme sınırı olmayan bir uygulama önerebilir misiniz
Not: pc veya usb yok
Cihazımı miui 13'e güncelledim fakat sevmedim miui 12.5 geri yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
-Pc olmadan yapabilirmiyim
-Verilerim (fotolar vs.) silinirmi
Yardımcı olursanız sevinirim
Cihaz: Redmi note 9 pro