Qualtess kullanıcısının son içeriği

1. Qualtess

Çözüldü Redmi note 9 pro rom tavsiyesi

Cihazım miui 14 ten 12.5'e düşürmek istedim 12.5.4 endonezya, türkiye ve 12.5.7 global romlarını denedim fakat ses kesik kesik gelmeye başladı Bu sorunu yaşamayacağım bir rom önerir misiniz miui 12.5 olmasını isterim Teşekkürler
  2. Qualtess

Yardım miui 14 ten miui 12.5(global) roma geçtim ses kesik kesik geliyo ve cihaz sürekli açılıp kapanıyor

Redmi note 9 pro cihazımı miui 14 ten miui 12.5 düşürmek istedim ve global romu seçtim işlemi yaptıktan sonra ses kesik kesik gelmeye başladı ve cihaz kapanıp açılmaya başladı sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin rom ile alakalı sorun var ise hangi romu indirmemi önerirsiniz Teşekkürler
  3. Qualtess

Yardım WhatsApp aramaları ekrana düşmüyor

WhatsApp tan arama geldiği zaman ekranda görünmüyor uygulamaya girmeden aramayı cevaplayamıyor yardım edin lütfen Teşekkür ederim
  4. Qualtess

Yardım Samsung Galaxy watch 5 akıllı saatimi telefonuma bağlayamıyorum

Samsung Galaxy watch 5 akıllı saatimi telefonuma bağlayamıyorum Galaxy wear uygulamasından bağlanmaya çalışıyorum ama cihaz bulunamadı diyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. Qualtess

Yardım Wallpape rengine kilit ekranında çalışmıyor

Canlı duvar kağıdı için wallpaper engine ni kullanıyorum fakat son güncellemeden sonra kilit ekranında duvar kağıdı gözükmemeye başladı yardım ederseniz sevinirim
  6. Qualtess

Yardım Veri yedekleme

Merhabalar Telefona format atıcam. Verilerimi (foto,video vb.) yedekleyebiliceğim yükleme sınırı olmayan bir uygulama önerebilir misiniz Not: pc veya usb yok
  7. Qualtess

Yardım Miui 13 ten miui 12.5 e geçme

Cihazımı miui 13'e güncelledim fakat sevmedim miui 12.5 geri yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum -Pc olmadan yapabilirmiyim -Verilerim (fotolar vs.) silinirmi Yardımcı olursanız sevinirim Cihaz: Redmi note 9 pro
Üst Alt