qrkm22 kullanıcısının son içeriği

1. Q

Çözüldü Uygulama sürekli olarak duruyor hatası

Mi 9t pro kullanıyorum Yemeksepeti pos uygulaması var ona girdiğim gibi sürekli olarak duruyor diye uyarı verip atıyor format atmadan bu sorunu çözmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz imeı kayıtlı cihazım
  2. Q

Soru Batarya önerisi

Mi 9t pro telefonumun bataryası iyice bitmiş durumda öğleni zor görüyor İnterneten bakıyorum ama orijinal adı altında çakma bataryalar dolaşıyor deji baktım ondada proya göre yok daha önce değiştiren memnun kalan var mı ? Önerdiğiniz bir marka vs
  3. Q

Yardım Format sonrası internet yavaşlığı

Twrp format sonrası internet hızımda çok düşüş var 3 ile 5 mgbt arası hız alabiliyorum sebebi ne olabilir 17 18 i de görüyor arada ama yine yavas videolar bile 144 p de takıl takıla ilerliyor format öncesi böyle sıkıntı yoktu
  4. Q

Yardım Sim kart ve mobil ağ tıklayınca durduruldu hatası

Twrp den temiz kurulum magisk + miui mesaj ve arama uygulaması kurulumu yaptım miui 12 sürümündeyim ayarlar menüsünden sim kart ve mobil ağlara tıklayınca ya menüden atıyor ya durduruldu hatası veriyor yada kapanıp twrp menüsünde açılıyor bir türlü çözemedim sıkıntıyı
  5. Q

Çözüldü twrp üzerinden reset atma

twrp den telefonu sıfırlamak ıstıyorum temız kurulum ıcın ancak ımeı nın sılınmemesı gerekıyor hangı sekılde yapmam gerekıyor
  6. Q

Çözüldü Mi logosunda kaliyor

Selamlar kayıtlı 9t pro cihazıma otadan güncelleme geldi m11 surumundeydim m12 ye güncelle dedim Orange fox a girdi uptade yaparken dondu yeniden başlattım mi ekraninda kalıyor şimdi Orange fox a girebiliyorum dosyayı bulup onaylıyorum ama failed veriyor nasıl Bi yol izlemeliyim nurdan m12...
  7. Q

Yardım Mi 8 Twrp ve root yapamıyorum

Mi 8 andorid 10 kullanıyorum driverler yüklü tek tuş twrp yüklemeye basıyorum hata veriyor bi sürü yöntem denedik hiç birinde sonuç alamadık yardımcı olursanız sevinirim
  8. Q

Yardım miui 10 global versiyon ?

telefonum mi 9t pro Daha kayıt yapılmadı bootlodaer acık miui 11 deydim dün gece miui 10 a düşürüp twrp + magisk ile root yaptım telefon surumu 10,3,3,0 (PFKMIXM) kimi konularda eux falan surumlerını goruyorum hangısı global oluyor bunun ben telefon ılk aldıgımdakı gıbı olsun ıstıyorum andorid...
Üst Alt