qqvecihii kullanıcısının son içeriği

1. qqvecihii

Mi 5s 4gb/128gb ekranında nokta çizik yok tertemizz

Evet hocam duruyor. ° 1570553988 Evet hocam duruyor. °
  2. qqvecihii

Mi 5s 4gb/128gb ekranında nokta çizik yok tertemizz

Mi 5s 4/128 Fiyat : 850 tl Ekranına aldığımda taktırdığım kaliteli kırılmaz cam var. Hala o duruyo. Kendi ekranında nokta çizik yok. Kutusu duruyo onuda verebilirim.Cihazın çalışmasıyla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Düşünen olursa iletişime geçebilir. İstanbul elden diğer şehirlerede havele sonrası...
  3. qqvecihii

Alış 600 700 TL civarı telefon araniyor

S. A Mi5s 4gb/128gb cihaz var elimde ekranında nokta çizik yok kasasında ufak tefek çizikler var düşünürsen yazarsın
  4. qqvecihii

Alış 500tl telefon ariyorum

S. A Mi5s 4gb/128gb cihaz var elimde ekranında nokta çizik yok kasasında ufak tefek çizikler var düşünürsen yazarsın
  5. qqvecihii

Alış 600-750 TL arası telefon arıyorum

6. qqvecihii

Soru Xiaomi Mi5 Giden Arama Ayarları

öyle malesef :) zor olcak senin için biraz ama dokunman lazım hocam :P
  7. qqvecihii

Global Room 5s ve 5s Plus için Çıkmıştır...

Başlığı görünce heyecanlandım bende ya :)
  8. qqvecihii

Mİ5S mesajlaşma ayarları nerede?

Kişiler uygulamasının ayarlar kısmından > kişileri düzenle > dizin verilerini yeniden oluştur u bir denermisin bu tüm numaralarını tekrar düzenliyo belki tek tek yazmadan da bu yolla düzelebilir.
  9. qqvecihii

Mİ5S mesajlaşma ayarları nerede?

Ayarlar >sistem uygulamaları > mesajlar yolunu izleyerek ulaşabilirsin.. Veya herhangi bir sistem uygulamasının ayarlarına girmek istiyorsan o uygulamaya girip son kullanılan butonuna basılı tutabilirsin.
  10. qqvecihii

Haber Xiaomi Piston Pro Fotoğraf Sergisi

Güzel gerçekten piston 3 e benziyo. Bide ıphone da tanıtılmasaymış iyiymiş :)
  11. qqvecihii

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
  12. qqvecihii

Merhaba

Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin : )
  13. qqvecihii

İnceleme Mi5 Pro / Mi5s / Mi5s Plus Farkları

hayırlı uğurlu olsun bnde almadan önce kafamda çok soru vardı ama aldıktan sonra doğru karar olduğunu anladım :D
  14. qqvecihii

Alış Mi 5s grey 128 gb 2 adet telefon

Başlığa 5s yazmışsınız hocam düzeltin isterseniz size daha kolay ulaşabilmeleri açısından
  15. qqvecihii

TTNet En Son Kepazeliği

BİMER e yazmayı deneyin hocam belki birşeyler yaparlar
Üst Alt