QPaybs kullanıcısının son içeriği

1. QPaybs

Yardım Redmi s2 Telefonum red mi ekranında kalıyor fastboot flash/boot komutlarına cevap vermiyor.

Selamlar Bilgisayardan Fastboot ile recovery yazdırmaya çalışıyorum bootloader kilidi açık olmasına rağmen max size file hatası veriyor erase data ekranında kalıyor. daha önceden çok geçde olsa recovery açılıyordu fakat adb driverleri ile uyumsuzluk vs olunca onla uğraşırken oda gitti şuan...
  2. QPaybs

Soru Android 13 Redmi S2 kurulabilir mi? Teknik olarak sorun çıkar mı?

Selamlar. Şu ilk sürümü yayınlandığını öğrenince android 13 bi araştırıyım dedim. Aklıma bi soru takıldıldı sormak isterim. Benim eski redmi s2 telefonuma ileride stabil çalışabilen bi android 13 geliştirebilirler mi? bunu engelliyecek göze çarpan bi sorun var mıdır? Bu konulara emek veren...
  3. QPaybs

Yardım GM 4G ADB minimal "waiting for any device" Problemi

Cihaza TWRP kurucaktım ilk yüklemeler olmadı OEM unlock yapıp sistemi açtım felan bunu da adb den "fastboot oem unlock-go" komutuyla yaptım bunda çalıştı. Fastboot modayken bu komutları alıyodu nolduysa bilmiyorum birkaç TWRP denemesi yaptıktan sonra ne zaman Fastboot moduna alıyorum girdiğim...
  4. QPaybs

Soru TWRP Wipe Ekranındaki Seçenekler Ne İşe Yarıyor TAM olarak?

Bir sürü video ve makale okuyup duruyorum kafayı yiyicem artık kardeşim. Biri diyor ROM u yüklerken dosyalarının silinmesini istemiyorsanız dahili hafızayı seçmeyin format data yapıp install dan yükleyin. Diğeri diyor format data herşeyi siler. Diğeri diyor herşeyi değil sadece uygulamaları ve...
  5. QPaybs

Rom Redmi S2 MIUI 10 Global Stabil ROM V10.3.3.0 PEFMIXM indirme bağlantısı

Bu güncelleme Arayüz ve güvenlik odaklı bir güncellleme olmuş. Yani kayda değer bir güncelleme için 11 i bekliyeceğiz. Arayüzdeki geçişler optimize edilmiş ikon ve görsel destekleyiciler kullanıcı dostu hale getirilmeye çalışılmış. benim gördüğüm kadarı ile.. (çok ağır farkediliyor)
Üst Alt