QCerberusQ kullanıcısının son içeriği

1. QCerberusQ

Rehber Poco X3 NFC CrDroid Official Android 16 Rom Kurulum Adımları

𓂀 CrDroid Kurulum Rehberi 🔹 Ön Hazırlık Temiz kurulum yapılması önerilir. Önerilen OrangeFox Recovery'i kullanın. [OrangeFox Linki] OrangeFox yükledikten sonra mutlaka Format Data > yes yapın ve reboot > recovery diyerek OrangeFox'u tekrar açın. 🔹 Wipe İşlemleri OrangeFox Recovery...
  2. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Legacy VoltageOS Android 16 Custom Rom Kurulumu

Hocam bu romlarda nfc sorunsuz çalışıyor sizin cihazin nfcsi bozuk olabilir
  3. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Legacy VoltageOS Android 16 Custom Rom Kurulumu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/k20-pro-mi-9t-pro-android-15-16-dsp-custom-rom-kurulumu.158162/ Bu konumdan stabilite ve sadelik istiyorsanız yaap rom, özelleştirme istiyorsanız infinityX veya axionOs kurabilirsiniz kurulum adımları ve recovery farklıdır konumda belirttiğim dosyaları...
  4. QCerberusQ

Yardım TWRP yüklenmiyor

Maalesef hocam güvenlik adı altında gittikçe kullanıcıları boot kilidini kapatmaya zorluyorlar
  5. QCerberusQ

HyperOS Xiaomi 15 (dada) - Çin Kararlı - OS2.0.105.0.VOCCNXM

Tamam ama olay ondan ibaret değil altında açıklaması da mevcut
  6. QCerberusQ

Yardım TWRP yüklenmiyor

hocam artık boot kilidi açık olması bile bu hatayı vermeye sebep olabiliyor malum şuan tüm markalar boot kilidini açmayı imkansız hale getirmeye başladı wp de buna istinaden güvenlik amaçlı boot kilidi açık cihazlarda bu hatayı verebiliyor. Wp'de İntegrity'i kontrol edebiliyor ve bu duruma göre...
  7. QCerberusQ

HyperOS Xiaomi 15 (dada) - Çin Kararlı - OS2.0.105.0.VOCCNXM

alakası yok whatsapp boot kilidi açık cihazlara kısıtlamalar getirdi modlu wp kullanmayıp bu hatayı alan tanıdıklarım var.
  8. QCerberusQ

Yardım TWRP yüklenmiyor

numara karalisteye alındığı an boot kilidi açıksa wp kullandırtmıyor
  9. QCerberusQ

Yardım TWRP yüklenmiyor

maalesef yok boot kilidi açık olduğu sürece çözemezsiniz
  10. QCerberusQ

Yardım Orangefox unable to unmap dynamic partitions twrp hatası

hocam kullandığınız twrp ve orangefox eski romda belirtilen recovery dosyasını kullanın
  11. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro YAAP Android 16 Custom Rom Kurulumu

Hocam kurulum başta uğraştıracak ondan kaçarınız yok ama güncelleme konusu ve bir dahaki dsp romlar arası geçişler kolay. Crdroid romu beklemenize gerek yok zaten bu cihaza olan çoğu rom baya iyi ve stabil. Sertifika sorununa gelirsek keyboxlar arada patlıyor ve yeni keyboxlar çıkıyor buna önlem...
  12. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro YAAP Android 16 Custom Rom Kurulumu

Hocam stabilite istiyorsaniz sade ve sorunsuz bir rom için tam yerindesiniz
  13. QCerberusQ

Haber Xiaomi 15T ve 15T Pro Amazon'da Listelendi!

14t pro dan geçmek için aman aman bir sebep yok hatta 15t almak yerine 14t pro alınır
  14. QCerberusQ

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Sürüm v21 Güncelleme Notları: Değişiklikler (Changelog): Modül açıklamasına duyuru panosu eklendi, artık bir işlem çalıştırdığınızda yasaklı keybox’lar, haberler ve ipuçları hakkında güncellemeler alacaksınız. Accent Monet, alt-WebUI’ye (PIF fork & Flag control) senkronize edildi. Eylem...
  15. QCerberusQ

Yardım Poco f3

hocam belki kapalı sanıyor olabilir.
Üst Alt