QCerberusQ kullanıcısının son içeriği

1. QCerberusQ

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

1. yöntemdekilerin yüklü olması lazım
  2. QCerberusQ

Sürüm v27 Güncelleme Notları: Deneysel özellikleri devre dışı bırakmak için kapatma düğmesi (kill switch) eklendi. TEEsimulator için Web Arayüzü (WebUI) desteği eklendi. Lineage prop slayer, service.d'ye taşındı. Kurulum betiği güncellendi. "PIF hook algılamasını gizle" düğmesindeki hata...
  3. QCerberusQ

Sohbet Oneplus 15 Kendime Hediye Ettim

hayırlı olsun hocam bende oppo fınd x9 pro düşünüyorum bakalım
  4. QCerberusQ

Sürüm: v26 ( 16.11.2025 ) Sürüm v26 Güncelleme Notları: • Dahili GMS sahtekarlığını devre dışı bırakma seçeneği eklendi • Apatch’ın son sürümüyle yaşanan uyumluluk sorunu düzeltildi • Gösterge panelindeki (dashboard) yanlış Lineage özellik algılama hatası giderildi ve sahtekarlık algılayıcı...
  5. QCerberusQ

Haber Xiaomi MTK İşlemcili Cihazlarda Dirençsiz Çift SIM Yazılım Kaydı Başladı!

H.kadioglu hocam yardımcı olacaktır
  6. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Cins insan çok hocam. Dediğiniz gibi kurunun yanında yaşta yanıyor ama sistemsel sorun var ise log dosyası attığınızda gerçekten ilgileniyor.
  7. QCerberusQ

Hocam uzun zamandır bu işlerlerle uğraşan geliştiriciler bu gibi durumlarda daha yüzeysel cevap veriyorlar çünkü gün boyu bir sürü insan ile uğraşıyorlar ben onlarada hak veriyorum. Kendi cihazındaki sorunları bile gelistiriciye yıkmaya çalışan bir sürü salak insan gördüm.
  8. QCerberusQ

Hocam kendi entegre kamera uygulaması var mı romda var ise dediğiniz gibi 3. Parti uygulamanın yaşattığı sorunlarla ilgilenmiyorlar
  9. QCerberusQ

Lmc ayarlarında kendiniz de açabiliyorsunuz ayrıca lmc sürümünde de sıkıntı olabilir farkli bir lmc sürümü deneyin
  10. QCerberusQ

Yardım Custom ROM flashladıktan sonra boot edemiyorum

Temiz olsun diyorsanız baştan yapmanızı tavsiye ederim ama zaten miui 14 sürümü yüklü iken İnfinityX rom yuklediyseniz sorun çıkartmaz
  11. QCerberusQ

Yardım Custom ROM flashladıktan sonra boot edemiyorum

Hocam miui 14 yukle denilen kısım o değil çok yanlış anlamışsınız miui 14 fw dosyasını flashlamaniz gerekiyordu 1762960831 XM Firmware Updater buyrun bu dosya olacak ardından İnfinityX rom ve format data yapıp boot edeceksiniz
  12. QCerberusQ

Zaten aosp romlara insanlar saf android deneyimi ve cihazın daha akışkan olması için geçiyor belli başlı özelleştirmeler var ama temelde yine pixel roma dayanıyor. Kamera sorunu dediğiniz gibi geliştiricinin çözebileceği bir durum .xlm kullanmayın demiş kullanmadan denediğinizde sorun oluyor mu?
  13. QCerberusQ

Rehber Eu. HyperOS 3 Whatsapp Sorunu Çözümü

Rica ederim hocam
  14. QCerberusQ

Rehber Eu. HyperOS 3 Whatsapp Sorunu Çözümü

rica ederim hocam
Üst Alt