QCerberusQ kullanıcısının son içeriği

1. QCerberusQ

Soru ROM Karşılaştırması

Hocam 7500mah bataryadan 5 saat ancak alıyorsanız tamamen hyperFOS yazılımı ile alakalı. 7500mah kullanan oppo find x9 proy'a sahibim iki günde bir şarja takıyorum. 20-85 arası kullandığım halde
  2. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Hiç bilmiyorum hocam google fit uygulamasını kullanabilirsiniz
  3. QCerberusQ

Soru mtk cihazlar neden daha sıkıntılı

İşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa...
  4. QCerberusQ

Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.
  5. QCerberusQ

Duyuru Xiaomi Telefon Özellik/Karşılaştırma Bölümü Açılmıştır

teşekkürler hocam 1780597646 Yok hocam kendim kullanmıyorum ama 3 yıl kullandım ve şuan hala taş gibi custom rom kurup orangefox falan derleyip test ediyorum. Hobi cihazı oldu benim için :D
  6. QCerberusQ

Duyuru Xiaomi Telefon Özellik/Karşılaştırma Bölümü Açılmıştır

Hocam efsane cihaz k20 pro/mi 9t pro raphael cihaz eklenmemiş galiba. Olmazsa olmaz cihazlardan 😁. Eklerseniz sevinirim.
  7. QCerberusQ

Mediatek işlemcinin şuan tek dezavantajı custom romlar onun haricinde snapdragondan aşağı kalır yanı yok. Hatta amd'nin intel'e yaptığı gibi mtk da snapdragon'a karşı baya iyi atılımlar yapıyor.
  8. QCerberusQ

Recovery Poco f8 ultra TWRP

Orangefox çok daha iyi ve hala geliştirilmeye devam ediyor. Twrp eskisi kadar güncelleme almıyor.
  9. QCerberusQ

Soru 14t pro ısınma kasma

depolamadan bellek verme ayarını kapatın o ayar tam bir ram performans katili. Tamamen göz boyama özellik. 4gb ramli cihazları hala satabilmek için uydurulmuş bir sistem.
  10. QCerberusQ

Yardım poco x3 wifi sorunu

o zaman donanımsal sorun vardır
  11. QCerberusQ

Yardım poco x3 wifi sorunu

Stock rom mu kullanıyorsunuz.
  12. QCerberusQ

Rom surya rom önerisi

Rehber - POCO X3 NFC - Android 15-16 Custom Rom Kurulumu bu konumdan romlara bakabilirsiniz. Hyperos romlar stabil değil bu yüzden aosp romlara bakın
  13. QCerberusQ

Recovery POCO X3 NFC - OrangeFox Recovery R12.0 FBEv1 - FBEv2 Unofficial

link her zaman güncel hocam. Tüm güncellemeyi konudaki link üzerinden vereceğim sorun yok
  14. QCerberusQ

Madalya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
Üst Alt