QCerberusQ kullanıcısının son içeriği

1. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Rom yükleme adımlarını tek bir konuda birleştirdim ve farklı romların linklerini konuya ekledim zamanla yeni gelen romları da ekleyeceğim. Rom linkleri direkt indirme linki değildir linke girip en son sürümü indirmeye dikkat edin.
  2. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

Cihazınızı Biçimlendirmeden Önce Yapılması Gerekenler: 1- Tüm Verilerinizi Yedekleyin: Cihazınızdaki verileri silineceği için, tüm önemli verilerinizi başka bir cihaza (harici disk, bilgisayar vb.) yedekleyin. TWRP Kurtarma Kurulumu ve Biçimlendirme: TWRP DSP LİNKİ: TWRP DSP Recovery...
  3. QCerberusQ

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Sürüm: v10 (16.07.2025) Değişiklik Günlüğü PIF Fork sahtekarlığı için destek eklendi Selinux Anahtarı eklendi Yeni kategori tanıtıldı: ÖZEL ROM SAHTEKARLIĞI XiaomiEU sahtekarlığı anahtarı eklendi PixelOS sahtekarlığı anahtarı eklendi HelluvaOS sahtekarlığı anahtarı eklendi Dahili GMS...
  4. QCerberusQ

Rom A16 romda ses sorunu

Bilmiyorum hocam ama pek sağlıklı olmuyor o tip uygulamalar eğer Android 16 değilde 15 de olur derseniz project matrixx deneyebilirsiniz özelleştirmeler sunuyor.
  5. QCerberusQ

Rom A16 romda ses sorunu

Sade ve stabil bir rom özelleştirme sunmuyor nerdeyse ama akıcılık ve stabilite çok çok iyi Evox rom bu konuda maalesef çok kötü
  6. QCerberusQ

Rom A16 romda ses sorunu

yaap rom deneyin android 16 ile gelen bir sorundu yaap romda bu sorun çözüldü
  7. QCerberusQ

Sürüm: v9 (11.07.2025) Değişiklik Günlüğü - Yeni sahte kaynak olarak pif.prop'a geçildi - PIF Inject desteği eklendi
  8. QCerberusQ

Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

var hocam fix güncellemesi olduğu için notlar gözükmüyor, sorun yok yani endişe etmenize gerek yok
  9. QCerberusQ

Hocam çok önemli bir hata değil yeni güncelleme geldiğinde sayfa düzeliyor zaten
  10. QCerberusQ

Buyrun hocam android 16 sistem ve şuan yeni bir güncelleme daha gelmiş fix güncellemesi 1752163913 Yanlış ss koymuşum düzelttim
  11. QCerberusQ

Dediğim gibi güncellemenin geri çekilmesi söz konusu değil an itibari ile güncelleme kardeşime de geldi
  12. QCerberusQ

Güncelleme geri çekilme gibi bir durum olamaz ara ara herkese gelir ve gider zaten mifirm sitesinde de paylaşılmış Download Redmi K70 Ultra Firmware ROM TWRP (rothko)
  13. QCerberusQ

Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro YAAP Android 16 Custom Rom Kurulumu

Kurulum için referans videosu ekledim 1:53 dk dan sonra izleyerek yapabilirsiniz 1752051894 KURULUMU KOLAYLAŞTIRMAK ADINA REFERANS VİDEOSU YÜKLENMİŞTİR
  14. QCerberusQ

Yanlış yapıyorsunuz, çünkü bende sorunsuz geçiyor
Üst Alt