QCerberusQ kullanıcısının son içeriği

1. QCerberusQ

Rom Mi 14T Pro HyperOS EU ROM OS2.0.1.0.VNNMIXM_15

Sağolun hocam o zaman tw rom atıp boot kilidini kapatırım
  2. QCerberusQ

H.kadioglu hocam xiaomi 14t pro global model cihazım var tayvan rom yükleyip boot kilidini kapatabilir miyim bilginiz var mı? Model numaralarına baktığımda global, tayvan, endonezya, rusya hepsi aynı model kodunu kullanıyor.
  3. QCerberusQ

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

burada anlatılan bir taktik vardı 18.59.59 da community uygulamasında başvuru için basıp hemen geliştirici seçeneklere geçip hesap ekle kısmını yapmak işe yarıyor boşa bastıktan sonra beklemeyin
  4. QCerberusQ

Yardım Redmi K90 Pro Max En Ucuz Nereden Alırım ? Global Rom Çıktı Mı ?

global tarafında poco F8 ultra olarak çıkacak yanı global sürümü çıkacaktır
  5. QCerberusQ

Hocam tw romdan sonra boot kilidini kapattınız mı
  6. QCerberusQ

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

"Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
  7. QCerberusQ

HyperOS Hyper 3.0 Tester olma

Evet hocam ota olarak gelecek
  8. QCerberusQ

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Hocam artık çoğu uygulama bootloader kilidinin kapalı olmasını istiyor aksi halde uygulamayı kullandırtmıyor, insanlarda mecbur şekilde root yükleyip spoof modülleri ile bu durumu aşmaya çalışıyor. Telefonun güncelleme desteği biten ve custom rom yükleyen veya Çin versiyon cihaz alıp global rom...
  9. QCerberusQ

Hocam şuan beta testler hyperos 3 tabanlı size sadece ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiş yakında sitelere düşer
  10. QCerberusQ

Hocam birazda romlarla alakalı bir durum.
  11. QCerberusQ

Hocam sistem dosyalarınızda TWRP veya Orangefox isimli klasör var ise adını değiştirip tekrar deneyin
  12. QCerberusQ

global olarak kayıt yaptıysanız gelmez 1761395624 hocam xiaomi community uygulamasından beta tester olmanız lazım ancak o şekilde güncelleme alabilirsiniz. Uygulamadan testi geçip beta testerlığınız onaylanacak.
  13. QCerberusQ

Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

Bence miui tabanlı romlar kurmak yerine aosp romlar kurun, aradaki muazzam farkı anlayacaksınız. Miui tabanlı romlar aşırı şişik ve uyumsuz oluyor.
  14. QCerberusQ

Rom Xioami 14T Pro yeni güncelleme geldi

Sürüm kodlarına baksanız neden farklı olduğunu anlayacaksınız global romda mixm eea romda euxm yazar sizin cihazda avrupa romu yüklü fark bu.
  15. QCerberusQ

Rom Xioami 14T Pro yeni güncelleme geldi

Neyi farklı hocam eea sürümdesiniz ve son sürüm kullanıyorsunuz
Üst Alt