Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 7500mah bataryadan 5 saat ancak alıyorsanız tamamen hyperFOS yazılımı ile alakalı. 7500mah kullanan oppo find x9 proy'a sahibim iki günde bir şarja takıyorum. 20-85 arası kullandığım halde
İşlemci bazlı değil de cihaz bazlı bakmak lazım. Ayrıca illa official geliştirilmesine gerek yok ben şuan unofficial olarak geliştiriyorum nothing phone 1 global topluluğu için. İstesem official geliştirici olabilirim ama gereksiz bulduğum için official geliştirici olmak için başvurmadım. Yoksa...
Hocam tamamen geliştrici odaklı. Orangefox geliştiren biri olarak bilmeden bu işe atılan bir sürü insan var ve yarım kalmış repoları forklayıp yanlış şekilde düzeltmeden twrp veya ofox oluşturuyorlar sonucu da sizin yaşadığınız sorunlar oluyor.
teşekkürler hocam
1780597646
Yok hocam kendim kullanmıyorum ama 3 yıl kullandım ve şuan hala taş gibi custom rom kurup orangefox falan derleyip test ediyorum. Hobi cihazı oldu benim için :D
Mediatek işlemcinin şuan tek dezavantajı custom romlar onun haricinde snapdragondan aşağı kalır yanı yok. Hatta amd'nin intel'e yaptığı gibi mtk da snapdragon'a karşı baya iyi atılımlar yapıyor.
depolamadan bellek verme ayarını kapatın o ayar tam bir ram performans katili. Tamamen göz boyama özellik. 4gb ramli cihazları hala satabilmek için uydurulmuş bir sistem.