Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihaz ömrü değil de pilin çabuk bitmesi gibi durumlar olabilir ama cihaz zaten 6000mah gibi devasa batarya kapasitesine sahip sorun olacağını sanmıyorum
Dediğim gibi hocam port romlarda böyle sorunlar olabiliyor. Orjinal roma dönmek en mantıklısıydı keşke cmd üzerinden yükleseydiniz hem daha garanti hem de daha sorunsuz yükleniyor. Neyse ki hard brick olmamış cihaz iyi tarafından bakalım :D. Boot kilidi açınca yaap roma beklerim.
OFOX RECOVERY DPS (Link) (bu konudan gerekli dosyaları indirebilirsiniz (OFOX VE LEGACY2DYNAMİC.ZİP))
1-ROM zip dosyasını telefonunuza yükleyin. ( ROM LİNKİ )
2- Belirtilen OrangeFox DSP Recovery ve legacy2dynamic.zip dosyasını telefonunuza yükleyin.
3- Cihazınızın bölgesine ait en son...
Tek pencereden bakınca böyle oluyor insanlar sadece kendi açısından değerlendiriyor ve ona göre yargılıyor. Apple örneğinde ise apple işletim sisteminin böyle bir şeye ihtiyacı yok diyor, o zaman bu mediatek değil telefon işletim sistemlerinin sorunu oluyor ama bunun farkında bile değil. Şuan en...