Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
QCerberusQ 'in en son etkinliği
QCerberusQ
Recovery
K20 PRO - MI 9T PRO - TWRP Recovery FBEv2 DSP (Android 15-16 Destekli) Unofficial
konusundaki
HiddeNKinG mesajınıza
Muhteşem
tepkisini verdi.
elinize sağlık hocam kaç yıllık cihaz ama serinin en güzel modellerinden biri bence k20
Salı saat 15:52'de
QCerberusQ
,
Recovery
K20 PRO - MI 9T PRO - TWRP Recovery FBEv2 DSP (Android 15-16 Destekli) Unofficial
başlıklı konuya cevap yazdı.
Sağ olun hocam. sd855 işlemcisi hala günümüz için çok yeterli ve custom rom tarafında hala yoğun desteği var cihazın. Yaşayan efsane...
Salı saat 15:52'de
QCerberusQ
,
Recovery
Konuya Twrp'nin açılmama sorunu ile ilgili daha kolay yöntem eklenmiştir. 5. Adımı takip ederek işlemleri Tek tıkla halledebilirsiniz
Salı saat 15:29'de
QCerberusQ
,
Rehber
K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu
Lunaris-Aosp Rom konuya eklenmiştir.
Salı saat 12:33'de
QCerberusQ
,
Mod
MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
Hocam hepsini yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır diğer modullerle etkilesime giriyor en son meowdump yükleyin 1754990869 Yukledikten...
Salı saat 12:26'de
QCerberusQ
,
Mod
MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)
Hocam konudaki meowdump dosyasını deneyin belki sorunu çözebilir yeni güncellendi. Sizin durumunuzun nedeni googleplay güncellemesi...
Salı saat 11:35'de
QCerberusQ
Rehber
konusundaki
teknolocix mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Teşekür ederim. Twrp ne kadar uğraşsamda kalıcı hale getiremedim. Ama Orangefox ile hallettim. Infinity x yükledim. Aşırı yavaş şarj...
Salı saat 02:58'de
QCerberusQ
,
Rehber
Sorunu cozmenize sevindim Ksunext kurun apk olarak (ksunextLink) modül kismindan da zygisknext kurup (zygisknextLink) yeninden başlatın...
Salı saat 02:58'de
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt