qambL kullanıcısının son içeriği

1. Q

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 Güncellemesi

Merhabalar bende Mi note 2 kullanıcısıyım ama telefona hic guncelleme alamıyorumn şuan ki sürüm Android 6.0.1 MXB48T miui sürümü 8.2 by xiaomi.eu 7.1.5 beta olarak görünüyor yapmam gereken birşey varmı şimdiden teşekkürler.
  2. Q

Mi Note 2 Global farkı.

Bir arkadaşım vasıtasıyle edindim telefonu. pasaport kaydını vs hallettim cok memnunum sadece 4G cekmiyor okdr =)
  3. Q

Yardım Mi Note 2 LTE Sorunu

Merhabalar 2100 ile hizmet veren yerdedir aynı sorunu yaşadım oyuzden seçenekleri önüme almaya çalışıyorum :) önce S7 kullanıyorsun bir problem yoktu Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Q

Yardım XİAOMİ Mİ5 TE 4.5G SORUNU

Ben Turkcell kullanıcısının mı note 2 kullanıyorum 4 g çekmiyor yani sorun sadece Vodafone da degil Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Q

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Telefonumda bütün ayarlar yapılı şekilde. LTE öncelikli olarak seçili. Ağ ayarlarında da Turkcell 4G olarak manuel seçili fakat hala H+ olarak sinyal almaktadır.
  6. Q

Merhabalar, Ürünü dün satın aldım. Hattı takip ilk açtığımda 4G yazıyor fakat 2 dakika sonra H+ a düşüyor. Hattım Turkcell telefon mi note 2. İlkkez Xiaomi kullandığım için terimlere biraz uzağım. Global - Çin farkı nedir bilmiyorum. Eğer bu sorun global rom ile düzelecek bir şey ise kullanmaya...
  7. Q

LTE Problemi

Merhabalar, Ürünü dün satın aldım. Hattı takip ilk açtığımda 4G yazıyor fakat 2 dakika sonra H+ a düşüyor. Hattım Turkcell telefon mi note 2. İlkkez Xiaomi kullandığım için terimlere biraz uzağım. Global - Çin farkı nedir bilmiyorum. Eğer bu sorun global rom ile düzelecek bir şey ise kullanmaya...
  8. Q

Mi Note 2 Global farkı.

Merhaba arkadaşlar ilkkez Xiaomi kullanıyorum. Bugun Mi note 2 satın aldım. Hattımı takınca hat direk 4g başlıyor. 2 dakika sonra H+ ya düşüyor. Hattım Turkcell bunun çözümü mevcut mudur? Global rom yüklendiği zaman düzelir mi ? Şuan içinde Türkçe rom yüklü. Şimdiden teşekkürler
Üst Alt