Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam açıklayıcı yazayım .. cihaz şarjı 0 a indi ve tekrar açılmadı döngü yapıyordu bende global ve tr romlar denedim yine değişen olmadı .. cihaz tamir görmedi IMEI atılmadı 2 aylık cihaz.. aynı zamanda şuanda Adıyaman'da afet yardımına geldim burda tamir işi imkansız eğer varsa uzaktan...
IMEI atılmadı orjinal IMEI ile duruyor .. sadece mi kilit açık.. ayriyeten IMEI ile ilgili sorunum olduğunu yazmadım .. cihaz açılmıyor recovery sayfasında kaldı dedim
Merhaba bı konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.. cihazım Redmi note 11 pro (2201116TG )cihaz şarj i sıfır a inmesi sonucu kapandı ve tekrar açıldığında döngü de kaldi kilit açık fastboot üzerinden global ve tr rom yükledim ama yine açılmıyor recovery sayfasına atıyor bı turlu çözüm bulamadım...
Teşekkür ederim .. bu hafta sonu deniyecem.. hafta içi denersem yedekleri almam çok uzun sürer ve sorun yaşarsam geri yüklemek uzun sürer.. ondan mesai de telefonsuz kalabilirim.. tekrar teşekkürler..
Merhaba bende Hint cihazı mi10 (12/256) cihaz mevcut .. cihazımda eu kararlı rom yüklü.. gelen güncellemeleri her seferinde cihazı sıfırlayıp guklemek zorunda kalıyorum. eğer direk üzerine yazarsam cihaz mi logosunda kalıyor veya tekrar twrp ye girdiğimde dosyalar ya karmaşık harflerle oluşuyor...
Mi 10 cihazımda eu stabil 12.2.8 yüklü .. twrp olarak bunu kurdum, magisk yüklendi diyor ama robotlu uygulamalarda izin verilemedi diye hata veriyor .. yani magisk yüklenmemiş oluyor bunun çözümü varmı ..
hocam bende mi 10 cıhaz mevcut 12/256 versiyonu buna hindistan rom yuklemeye calısıyorum ama yukleme esnasında resimdeki hatayı veriyor .. masaüstüne kaydederek denedım olmadı c lasorunde denedım olmadı bi turlu cözüm bulamadım.. cıhaz twrp ekranına da gelmiyor fastboot ta kaldı,öneriniz nedir .
ayriyeten cihazi 2. el olarak oldim ondan dolayi cihaz bootloader acik ve twrp yuklu idi.. telefonda mi hesabina aldigim adam giris yapmamis ilk ben yaptim...
Herkeze hayırlı günler. Mi 10 için imei atacaktım (botloader acıktı ve root wardi) telefona mi flash üzerinden global rom atacaktım yanlışlıkla clean all sececegime clean all and lock seçeneğine tiklamisim.. Şuanda fastboot Ekranında kaldı.. Hiç bir şekilde müdahale yapamadım.. Bu konuda...
mi rom'a denedim çalışmıyormus... yapıştır dedim üzeriye yaz dedi tamm dedim yeniden başlattım değişiklik yok... diğer romlar için brlki işe yarar....paylasım için yine de teşekkurler..
1586290702
bu arkadasın takip ettiği dosyayı buldum oraya yapıstırdım düzeldi ama fligrani ekleyince geri...
herseyi yaptım ama twrp de kalıyor buna nasıl bi çüzum bulabiliriz fastboot ve twrp ye giriyor her seyı siliyorum twrp den eu rom yüklüyorum telefon 2 kere yeniden baslıyor sonra twrp ekranına geliyor . cıhaz mi note 10 pro twrp sürümü 3,322-0219
bu arada ancak mi flash ile yükleme yapabiliyorum...