Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bı konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.. cihazım Redmi note 11 pro (2201116TG )cihaz şarj i sıfır a inmesi sonucu kapandı ve tekrar açıldığında döngü de kaldi kilit açık fastboot üzerinden global ve tr rom yükledim ama yine açılmıyor recovery sayfasına atıyor bı turlu çözüm bulamadım...
Merhaba bende Hint cihazı mi10 (12/256) cihaz mevcut .. cihazımda eu kararlı rom yüklü.. gelen güncellemeleri her seferinde cihazı sıfırlayıp guklemek zorunda kalıyorum. eğer direk üzerine yazarsam cihaz mi logosunda kalıyor veya tekrar twrp ye girdiğimde dosyalar ya karmaşık harflerle oluşuyor...
Herkeze hayırlı günler. Mi 10 için imei atacaktım (botloader acıktı ve root wardi) telefona mi flash üzerinden global rom atacaktım yanlışlıkla clean all sececegime clean all and lock seçeneğine tiklamisim.. Şuanda fastboot Ekranında kaldı.. Hiç bir şekilde müdahale yapamadım.. Bu konuda...
Buradaki ses yükseltme işlemini yaptım ama karşı tarafın sesi kendisine tekrar gidiyor (en kısık seste bile )..
Sesi dışarı verdiğim zaman bir sıkıntı yok..
Bunun çözümü varmıdır.?
Merhaba benim eski telefonum olan mi5 pro ekran kirildigi icin daha yaptirmadim hafif yamukluk da war. Isteyen yaptirir kullanir isteyen parca niyetine..
Arka kapak seramiktir.
Batarya yi yeni degistirdim 3900 mah lik batarya wardir.
Dedigim givi sıkıntıları ekran dis cam kirik dokunmatik...
Merhaba cihaz 6gb ram 128 gb dahili dir.
Hic bir sıkıntısı yoktur. Yaninda 6 kilif ve sarj cihazi ile birlikte gonderilecektir.
Kutusu yoktur.
Cihazda resimde görünen yer dışında hicbir cizik yoktur.
Ekran koruyucu üzerindedir.
Parmak izi sorunsuz çalışıyor.
Fiyat 1200 tl.
MI 5s Plus...
S. A arkadaşlar
1 mi router 3 cihaz war. Kendim icin aldim Yaklasik 3 aydir kullaniyorum interneti kapattigim icin satiyorum.
1 mi sport mini bluetooth kulaklik mevcut
1 haftaliktir.
Isteyen olursa msj atin donus yaparim
Mi router 3: 100 Tl (SATILDI)
Mi sport mini bluetooth kulaklik...
Gardas turkiyrde garantili fiyati bonuslarla 1450 ye geliyo sende garanti yok imei rasgele atilmis... Satiyosun bari 50-100 tl arasinda bi kar koyarak satar ama sen biraz abartmissin kardes..
s.a arkadaslar bana temız 2. el cıhaz lazam mi6, mi5s, mi5 vs vs ...
özellik olarak dahılısı 64 gb ve uzerı olsun ... elınde satmak ısteyen warsa bana PM atabılırmı ?