pyross kullanıcısının son içeriği

1. pyross

Yardım Açılış sayfasında kalma sorunu

Peki bu işlem için direnç atılıp yazılım mi atılması gerek..
  2. pyross

Global ve tr rom yükledim sorunsuz yüklendi dedi ama telefon açılmaya gelince açılmıyor recovery sayfasına atıyor
  3. pyross

Hocam açıklayıcı yazayım .. cihaz şarjı 0 a indi ve tekrar açılmadı döngü yapıyordu bende global ve tr romlar denedim yine değişen olmadı .. cihaz tamir görmedi IMEI atılmadı 2 aylık cihaz.. aynı zamanda şuanda Adıyaman'da afet yardımına geldim burda tamir işi imkansız eğer varsa uzaktan...
  4. pyross

IMEI atılmadı orjinal IMEI ile duruyor .. sadece mi kilit açık.. ayriyeten IMEI ile ilgili sorunum olduğunu yazmadım .. cihaz açılmıyor recovery sayfasında kaldı dedim
  5. pyross

Merhaba bı konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.. cihazım Redmi note 11 pro (2201116TG )cihaz şarj i sıfır a inmesi sonucu kapandı ve tekrar açıldığında döngü de kaldi kilit açık fastboot üzerinden global ve tr rom yükledim ama yine açılmıyor recovery sayfasına atıyor bı turlu çözüm bulamadım...
  6. pyross

Yardım Mi 10 eu rom güncelleme sorunu

Teşekkür ederim .. bu hafta sonu deniyecem.. hafta içi denersem yedekleri almam çok uzun sürer ve sorun yaşarsam geri yüklemek uzun sürer.. ondan mesai de telefonsuz kalabilirim.. tekrar teşekkürler..
  7. pyross

Yardım Mi 10 eu rom güncelleme sorunu

Merhaba bende Hint cihazı mi10 (12/256) cihaz mevcut .. cihazımda eu kararlı rom yüklü.. gelen güncellemeleri her seferinde cihazı sıfırlayıp guklemek zorunda kalıyorum. eğer direk üzerine yazarsam cihaz mi logosunda kalıyor veya tekrar twrp ye girdiğimde dosyalar ya karmaşık harflerle oluşuyor...
  8. pyross

Recovery [Android 11 Uyumlu] TWRP 3.4.2 Mi 10 & Mi 10 Pro & Mi 10 Ultra

Mi 10 cihazımda eu stabil 12.2.8 yüklü .. twrp olarak bunu kurdum, magisk yüklendi diyor ama robotlu uygulamalarda izin verilemedi diye hata veriyor .. yani magisk yüklenmemiş oluyor bunun çözümü varmı ..
  9. pyross

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Rom yolunu her türlü denedim burdakileri de denedim hiç bı sekilde işe yaramadı
  10. pyross

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

hocam bende mi 10 cıhaz mevcut 12/256 versiyonu buna hindistan rom yuklemeye calısıyorum ama yukleme esnasında resimdeki hatayı veriyor .. masaüstüne kaydederek denedım olmadı c lasorunde denedım olmadı bi turlu cözüm bulamadım.. cıhaz twrp ekranına da gelmiyor fastboot ta kaldı,öneriniz nedir .
  11. pyross

Yardım Mi 10 unbrick oldu

ayriyeten cihazi 2. el olarak oldim ondan dolayi cihaz bootloader acik ve twrp yuklu idi.. telefonda mi hesabina aldigim adam giris yapmamis ilk ben yaptim...
  12. pyross

Denedim.. Geliştirici den OEM Kilit açma yi açın diye hata veriyor.. Başka Bi yöntemi warmidir
  13. pyross

Herkeze hayırlı günler. Mi 10 için imei atacaktım (botloader acıktı ve root wardi) telefona mi flash üzerinden global rom atacaktım yanlışlıkla clean all sececegime clean all and lock seçeneğine tiklamisim.. Şuanda fastboot Ekranında kaldı.. Hiç bir şekilde müdahale yapamadım.. Bu konuda...
  14. pyross

Rehber Mi Note 10 Watermark / Fligran Düzenlemek

mi rom'a denedim çalışmıyormus... yapıştır dedim üzeriye yaz dedi tamm dedim yeniden başlattım değişiklik yok... diğer romlar için brlki işe yarar....paylasım için yine de teşekkurler.. 1586290702 bu arkadasın takip ettiği dosyayı buldum oraya yapıstırdım düzeldi ama fligrani ekleyince geri...
  15. pyross

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.1.1.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

herseyi yaptım ama twrp de kalıyor buna nasıl bi çüzum bulabiliriz fastboot ve twrp ye giriyor her seyı siliyorum twrp den eu rom yüklüyorum telefon 2 kere yeniden baslıyor sonra twrp ekranına geliyor . cıhaz mi note 10 pro twrp sürümü 3,322-0219 bu arada ancak mi flash ile yükleme yapabiliyorum...
Üst Alt