puura kullanıcısının son içeriği

1. puura

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik sorunu

Sorun çözüldü mü?
  2. puura

Yardım Redmi 5 Plus Dokunmatik Sorunu

Hocam merhaba sorun devam etti mi tamamen çözüldü mü? Benim telefonumda da aynı sorun oldu fakat şöyle bir gariplik var telefonumun ekranı zaten değişti. Telefonu düşürdüm ve herhangi bi telefoncuda tamamen yeni dokunmatik ve ekran takıldı. Bu sorun hala var. Benim tahminim telefonda elektrik...
  3. puura

MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

çok teşekkürler arkadaşlar :)
  4. puura

MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Arkadaşlar romu indirdim yükleyeceğim en sıfırından en temizinden kurulumu nasıl yapabilirim orange foxtan neleri silmem gerekiyor tüm yedeklerimi aldım, konuda kurulum sıralaması bahsedilmiş ama format ve wipe kısmını tam bilemedim ? kernelsiz kuracağım ayrıca google kamerada kurmak istiyorum
  5. puura

Recovery [TWRP] Orangefox Kurulumu Redmi5Plus (No 0mb No format data)

Konu için teşekkürler hocam orange fox yüklemesini gerçekleştirdim emeğinize sağlık
  6. puura

Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

2 kez okudum zaten bu bahsedilenlerden farklı bi sorun yoksa tamamdır orrange fox deniyorum şuanda hocam imei efs yedek alabiliyormuyuz orange foxda
  7. puura

zaten şuan yükleyemedim yani işlemler tamamlanıyor fakat twrp falan yüklü değil ortada yok mi recovery açılıyo. nasıl sorunları var bu twrp nin ?
  8. puura

Çok teşekkür ederim cevabınız için ama bazı konularda örnek gördüm rom sonrası silindi gibi oyüzden tedirgin oldum
  9. puura

1585481858 Merhabalar redmi 5 plus cihazıma twrp kurulumu yapacağım arkadaşlar fakat cihaz yurtdışı. twrp den sonrada rom kurmayı planlıyorum. imei lerin uçmasını istemiyorum bunun için ne yapmam gerekir ? yedek alma imkanımız varmı ?
Üst Alt