Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya telefonda bir hata falan mı var acaba diye düşüyorum artık. Aldığım ekran süresi 5,5 saat. Yeni güncelleme bana gelmedi. 4,5G açık oyun yok, dizi yok. Borsa uygulamaları ve sosyal medya kullanımım var. Batarya yüzünden telefondan soğudum nerdeyse
Ben bu işi bir türlü beceremedim. Telefondan gerekli ayarları açtım. Driverleri da yükledim. Sonra komutları girmeye çalışıyorum ama olmuyor.Cihaz rootsuz
Aslında ben poco f3 ten batarya haricinde çok memnunum. Performans olsun kamera olsun gayet tatmin edici. Poco yu almadan önce mi10 T ile arasında kararsız kalmıştım. Sonra mağazaya gidip incelediğimde mi10T biraz kaba geldi ve kamera çıkıntısı pek hoşuma gitmedi. 500mah bataryadan feragat edip...
Bende telefonu alalı 2 ay oldu. 5-5,5 saatten fazlasını göremiyorum. Bende eski telefonumdan bataryası için bu telefona geçtim ama sonuç aynı. ips lcd 3300 mah bataryası olan eski telefonumla aynı süreleri alıyorum. Sağlam bir güncelleme gelmesi gerekiyor.
Merhaba Arkadaşlar,
1 aylık telefonumda aşağıdaki gibi ekran süresi almaktayım. Sizin batarya süreleriniz nasıl? Yani en azından 8 saat fln vermesi gerekmez mi?
%20 de şarja takıyorum. %100de alıyorum. Şarj döngüm bu şekilde.
Merhaba Arkadaşlar,
1 aylık telefonumda aşağıdaki gibi ekran süresi almaktayım. Sizin batarya süreleriniz nasıl? Yani en azından 8 saat fln vermesi gerekmez mi?
%20 de şarja takıyorum. %100de alıyorum. Şarj döngüm bu şekilde.