Pukiii kullanıcısının son içeriği

1. Pukiii

Çözüldü Poco F2 Pro NFC sorunu

Google cards, otobüs kartı için asis akıllı bilet uygulaması ve donanım testlerinden NFC özelliğini deniyorum, fakat hiç bir türlü telefonda bir tepki olmuyor. 2. Telefonum olan redmi note 8 proda bu uygulamaları gayet iyi bir şekilde kullanıyorum. Note 8 pro ile Poco f2 pro yu arka arkaya...
  2. Pukiii

Soru Yurtdışı cihaz ve malum işlem

Merhaba poco f2 pro 8/256 versiyonu ülkemizde çok fazla fiyatlı hale geldi. Yurtdışı cihaz alıp malum işlem yaptırsam bir sorun çıkar mı sizce ? Bazı yerlerde gördüm yok volte çalışmıyor yok vowifi çalışmıyor, yok bazı özellikler çalışmıyor falan diye. Böyle sorunlar yaşayan oldu mu ? Bu işlemi...
  3. Pukiii

Soru Saat önerisi

Merhaba arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışımdır pek emin olamadım. Kusurum olursa affola :) 900 Türk Lirası kadar bütçem var. Amazfit'in okadar saati var ki kafam yandı. Sizce hangi saati almam daha doğru olur ? Anlayamadım. Yardım eder misiniz ? ( Kullandığınız başka marka da olur)
  4. Pukiii

Soru Google uygulamaları içermeyen rom

Merhaba değerli arkadaşlarım, miui romlar için Google'nin tüm uygulamalarının çıkarıldığı bir sürüm var mıdır bildiğiniz ? Yada custom rom olarak bildiğiniz stabil bir rom var mıdır ? (Cfw de olur).
  5. Pukiii

Yardım Bootloader kilidi ve SafetyNet

Arkadaşlar merhaba, telefonum global modeldir. Bootloader kilidi açıktır. IMEI tamir işlemi yapılmamıştır. Geçen gün global MIUI 12 kullanırken, Google Play Store'den SafetyNet testi indirdim ve cts profile başarısız oldu. Fastboot yolu ile MIUI 11 e android 9 a döndüm. (Global versiyon) Fakat...
  6. Pukiii

Yardım Sms onay sorunu

Forumda SMS onayı yapmak istiyorum fakat Türkiye hattım yok, Hollanda cep telefonu numaram var, nasıl SMS onayı yapa
  7. Pukiii

Soru Note 8 Pro Endonezya Rom ve diğerleri hakkında

Telefonu 1 ay önce Türkiye garantili olarak aldım. Telefona global rom yüklü olarak geldi. Android 9 kullanıyorum. Sitemizden tonlara baktım. Endonezya romu dikkatimi çekti. Fakat hiç bir konuda istediğim cevabı Alamadım/Bulamadım. Bu yüzden burada sormak istedim, şimdiden yanıtlayan herkese çok...
Üst Alt