Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam valla aralıklı yıllarla mediatek düzeldi dediklerine güvenip bazı telefonlar elime geçti fakat en sonunda exynos ve mediateke tövbe ettim hocam. Size de tavsiye ederim.
Merhaba hocam, daha önce benimde başıma geldi sorunumu şöyle düzelttim; (3 farklı yöntem)
1-) Zil sesi uygulaması olan Zedge ile sesi değiştirdim.
2-) mi müzik ile seçtiğim melodiyi oynatma ekranına geldiği zaman seçeneklerden zil sesi editörünü seçip zil sesi yaptım.
3-) Romu tekrardan...
Sizin telefonunuz için emin olmamakla birlikte bir yerde tanık olduğum olaydan bahsedeyim;
Note 10 ve pro telefonları global modelmiş, yani Çin'de haftalık güncelleme almayan telefonlardan. Bu yüzden eu beta gelmesi imkansız hocam.
Merhaba. Alarmınızı kapatırsanız bu sorun çözülecektir. Eğer alarmı kapatmak istemiyorsanız, saat uygulamasından alarm bölümüne gelin. Oradan ayarlara girin. Ek alarm ayarlarına girin. Kapalı alarmı kapatın.
Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Cihazda şuan farkettim, telefon ile görüşme yaptığım zaman çalışmıyor NFC. Telefon görüşmesini bitirip denediğimde tüm uygulamalarda çalışıyor ve donanım testinden geçiyor. :)
Cevabınız için teşekkür ederim. Telefonumda NFC açık ve donanım testinden yapıp tepki olmayınca buraya yazdım zaten. Ukâlalık için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın efendim. Konuyu yazarken de bunu belirtmiştim. Teşekkür ederim.
1603979590
Yanıtınız için teşekkür ederim.