Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben maksimum 3 saat anca ekran süresi alıyorum oyun filan oynamadığım halde ya roma ya da bataryamda sıkıntı var galiba.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ns diye bir şeyden bahsetmişsiniz ne demek acaba ns? Yukarıda da yazdım görmediniz sanırım. Ayrıca 8.2.1 sürümü bootloop oluyor sizde durum nedir?
suatsari hocam ns yaması nedir? Ayrıca 8.2.1 bootloop oluyor neredeyse 1 saat bekledim açılmadı. Cihazım mi5 böyle sıkıntı yaşayan var mı başka?
Arkadaşlar gerçekten batarya sorunu olduğunu düşünüyorum ben çünkü daha önceki güncellemelerde böyle bir sorun yoktu.
Miuiprodayım şuan şarj süresi berbat ötesi.. Epic rom nasıl arkadaşlar? Geçmeyi düşünüyorum miuipro ile kıyaslarsak nasıldır epic rom?
Ben de bir de bildirim sorunu var hocam mesela şuan google play uygulama güncelliyor ancak bildirim origami şeklinde hemen hemen bütün simgeler böyle sizde durum nasıl? @suatsari
Hocam burda da nokta yazan yerler puan olması gerekiyor galiba düzeltebilir misiniz? Gördüğüm yerleri size söylüyorum. Teşekkürler
Bildirimlerle ilgili sıkıntı yaşayan var mı acaba? Benim bildirimler çift çift geliyor. Ayrıca whatsappta tek konuşma bildirimi gelse bile bildirim çubuğunda iki tane simge görünüyor. Başka böyle olan arkadaşlar var mı acaba?