pu5maz kullanıcısının son içeriği

1. P

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Aynen bende eu stabil 11.0.4 yüklü şarj çok hızlı bitiyor bildiğin bir eu sürümü var mı şarj konusunda iyi olan
  2. P

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

görünüm olarak miui ile çok farkı var mı ?
  3. P

ne gibi farklar var acaba ?
  4. P

Rom Masik X 8.0 MIUI 11 Mi8 [Dipper] 25 ekim

hocam eu.roma göre romun ne farkları var ? batarya süresi daha mı iyi ?
  5. P

Bu rom miui10 eu.roma göre sizce nasıl pil.ömrü performans felan olarak
  6. P

Bu romu orangefox 10.0.4 recovery ile kurabilir.miyiz twrp şart mı ?
  7. P

Yardım Mi8 Wifi Reboot Sorunu

İyi Günler, Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya...
  8. P

Recovery [Sadece Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-1015 Tek Tuş Yükleme Aracı

İyi Günler, Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya...
  9. P

Mod MagiskHide Props Config v6.1.2 (Cihaz Sertifikalı Değil Çözümü)

L3 hocam benim sertifika cihazım mi8 bunu değiştirme imkanım mevcut mu yoksa bu cihazın kaderi bu mu ? :)
  10. P

Cihazın Google Service Framework (GSF) kodunu gmail hesabıma kayıt ettikten sonra durum düzeldi ama netflixte kalite çok düşük. 1571163871 Kalite düşük ama 360p gibi bunu artırmaya dair bir çözüm biliyor musunuz
  11. P

Merhaba hocam iyi günler cihazımın üzerinde miui 11 v9.9.27 eu rom kurulu ve magisk 20.0 güncellemesini de daha yeni yaptım. Netflix ve Samsung Gear gibi uygulamaları cihazıma kuramıyorum cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor. play store ayarlar kısmında sertifikalı yazıyor bu konudaki...
  12. P

Yardım Mi8 takılmaya başladı. Yardım edin lütfen?

sertifika problemini çözebildiniz mi hocam
  13. P

Yardım Xıaomı mi 8 pil çok hızlı biriyor

Ne gibi farkları var stock romdan
Üst Alt