Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Günler,
Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya...
İyi Günler,
Cihazımın bootloader kilidini açma başvurusu yaptıktın sonra yurtdışına çıkacağım için bootloader kilidimi açmadım ve ayarlardan bootloader kilidi ile kapattığım özellikleri geri aktif ettim ondan sonra cihazım wifi/hotspot açınca ekranı 4-5sn kararıp sonra tekrar açılmaya...
Cihazın Google Service Framework (GSF) kodunu gmail hesabıma kayıt ettikten sonra durum düzeldi ama netflixte kalite çok düşük.
1571163871
Kalite düşük ama 360p gibi bunu artırmaya dair bir çözüm biliyor musunuz
Merhaba hocam iyi günler cihazımın üzerinde miui 11 v9.9.27 eu rom kurulu ve magisk 20.0 güncellemesini de daha yeni yaptım. Netflix ve Samsung Gear gibi uygulamaları cihazıma kuramıyorum cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor. play store ayarlar kısmında sertifikalı yazıyor bu konudaki...