pu5maz kullanıcısının son içeriği

1. P

Rom [AOSP] ShapeShiftOS OFFICIAL Android 11 [9T Pro | K20 Pro] 19.09.2021

Sürekli fastboota düşüyorsa vbmeta aracını kullanın bende öyle oldu onunla çözdüm
  2. P

Merhaba Hocam, ben romu kurdum şuan bu kamera sesini kapatmamız mümkün mü ?
  3. P

Teşekkür ederim hocam, cihazım da twrpye giriyorum şifre istiyor, şifre girmediği zamanda tüm dosyaların ismi şifreli bir şekilde gözüküyor bunu nasıl çözebilirim ? Peki ben şifreyi girdim sonra direkt wipe Felan yapıp rom yükleyebilir miyim ?
  4. P

1606643545 Teşekkür ederim hocam, cihazım da twrpye giriyorum şifre istiyor, şifre girmediği zamanda tüm dosyaların ismi şifreli bir şekilde gözüküyor bunu nasıl çözebilirim ?
  5. P

Merhaba hocam, bende bu romu yüklemeyi düşünüyorum memnun musunuz Peki hocam benim cihazıma imei atılmış yüklerken silinme ihtimali olur mu
  6. P

Merhaba hocam, bende bu romu yüklemeyi düşünüyorum memnun musunuz ? Performans batarya olarak
  7. P

Rom Mi 9T Pro - K20 Pro Custom ve Aosp Romlar

Merhabalar, K20 Pro cihazıma Aosp romlardan birini yüklemek istiyorum, en sorunsuz ve akıcı olan rom sizce hangisi ?
  8. P

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Bence gerek yok, en azından mi9t pro için. İmkanın varsa mi10t proya geç ona değebilir
  9. P

Orangefox flashlasam imei gider mi ? Yine encrypted hatası verir mi
  10. P

twrp crypted data uyarısı veriyor, şifre istiyor. Şifresi nedir bilen var mıdır ?
  11. P

Aosp romlardan tavsiye edeceğiniz var mı ?
  12. P

Merhaba Arkadaşlar muhtemelen daha önceden bu soru birçok kez sorulmuştur. K20 Pro cihazını yeni aldım. Cihazıma IMEI atılmış. daha önceki cihazlarımda sürekli AOSP Rom kullandığım için buna da yüklemek istiyorum. Cİhazıma rom yüklersem IMEI kaydım gider mi ? Gitmemesi için nasıl bir yol...
  13. P

Gcam [TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final

Config ayarlarını nasıl yükleyebilirim gcam uygulamasına ?
  14. P

Gcam [TÜRKÇE] Google Kamera 7.4.104 - NGCAM 2.0 Final

Config dosyasını nasıl yükleyebilirim ? Konu daki sürümü yükledim cihazım k20 pro
  15. P

MIUI 11 Mi 8 - Global Kararlı Rom V11.0.5.0 İndirme Bağlantıları

Ben şimdi bu konudaki stock romu flashladım yeni güncelleme gelince otomatik olarak cihaza yükleyebilir miyim ayarlardan ?
Üst Alt