ptmustafa kullanıcısının son içeriği

1. ptmustafa

Çözüldü Kilit Ekranımda Bildirimlerin İçeriğinin Görülmesini Nasıl Engellerim?

Sorum başlıktaki gibi. Ayarlarda aradım bulamadım. Mesaj, whatsapp, telegram vs.. cevapsız arama gibi bildirimlerim kilit ekranında görülsün ama simge şeklinde görünsün. İçeriği yazmasın istiyorum.
  2. ptmustafa

Soru Redmi Note 8 için Samsung şarj cihazı?

Merhaba, redmi note 8 telefonumun şarj aletini kaybettim. Amazon sitesinde type C orijinal Samsung şarj aleti 45 lira yazıyor çoğu sitede 120-150 lira, bu fiyata olması beni şaşırttı, güvenip alsam mı? Orijinal ise Amper, watt, volt değerleri uyumsuz olur mu Redmi note 8 ile? Teşekkür ederim...
  3. ptmustafa

Çözüldü SMS bildirim sesini değiştiremiyorum

Arkadaşlar telefonun SMS bildirim sesini değiştiremiyorum. Ayarlardan başka ses seçiyorum. Yine aynı sistemin bildirim sesi geliyor. Fabrikada çalışıyorum sesi duymuyorum. Ne yapılabilir? Babam da Redmi Note 8 var onda da aynı problem var. Kurcaladım cihazı bulamadım ayarı.
  4. ptmustafa

Çözüldü Stock galeri uygulaması dili değişti

Arkadaşlar stock galeri uygulamamı yabancı dil apk sı indirip güncelledim yanlışlıkla. Türkçe stock apk sını atabilir misiniz?
  5. ptmustafa

Yardım Sessiz moddan çıkınca bildirim sesi geliyor.

Arkadaşlar sessiz moddan çıkınca bildirim mesajı sesi geliyor, nasıl kapatabilirim uyarı sesini?
  6. ptmustafa

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Root Nasıl Atılır veya Atmalı mıyım?

Bundan yaklaşık 2 ay önce Samsungtan Redmi note 8 proya geçtim. Sizce root atmayı denemeli miyim bugün telefoncuyla görüştüm riskleri olduğunu söyledi kendisi de atamayacağını belirtti.
Üst Alt