psyhcosis kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Yurtdışı ve Global telefon alınır mı?

Selamlar, Öncelikle konuyla ilgili arama yaptım ama bir şey bulamadım, varsa özür dilerim. Xiaomi mi 9se telefon almayı düşünüyorum. Sıfırını bulamadım. Sarı sitede birçok ilan gördüm. Bunların geneli yurtdışı ve global. Bunlardan herhangi birini alsam sorun yaşar mıyım? IMEI klonlanmış...
  2. P

Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.6.4 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE [color=#4f1700][font='Open Sans', sans-serif][color=#ff5200]sw33tking eyvallah kardeşim  ikiside aynı link bendeki cwm nin üzerine philizi flaşlasam sorun olur mu?
  3. P

Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.6.4 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE [color=#34495e][font='Open Sans', sans-serif]arkadaşlar romu yüklerken  [color=#34495e][font='Open Sans', sans-serif]Status 7 (Installation aborted 7 ) hatası alıyorum [color=#34495e][font='Open Sans'...
  4. P

GT-P3105 için miui rom var mı?

Cvp: GT-P3105 için miui rom var mı? Burda buldum ama turkce dil destegi varmi acaba yoksa turkcelestirme nasil yapilir
  5. P

GT-P3105 için miui rom var mı?

merhaba galaxy tab 3105 tablete 3100 rom ve android 4.2.2 kurdum telefon özelliği ile birlikte sorunsuz çalışıyor.  ancak sıkıldım temadan telefonda miui var tablet için miui rom var mı?
  6. P

Xperia Keyboard Nasıl Kurulur?

Cvp: Xperia Keyboard Nasıl Kurulur? teşekkür ederim. oldu hemde süper oldu :)
  7. P

Cvp: Xperia Keyboard Nasıl Kurulur? cvm kurulu. nasıl kurarım? usb kablo sorunlu cihaza sd karttan uygulama kuruyorum
  8. P

general mobile discovery miui v4.5.28 kurdum klavye standart geldi. onu xperia klavye ile nasıl değiştirebilirim. burda anlatmış ama nasıl yaparım bilgisi olan var mı?
Üst Alt