Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Ben neredeyse bir senedir note 9 pro kullanıcısıyım va daha önce de galeriye ilgili birkaç sıkıntım olmuştu. Şimdiki sorunum ise video kesememek. Galeride istediğimiz gibi video düzenleyebiliyoruz kesiyoruz vs fakat normal kameramla çektiğim videoları...
Aylardır kullandığım tema bir anda error verdi ve artık hiçbir temayı kullanamıyorum. Bunun 12.0.4 güncellemesiyle mi bir ilgisi var acaba? Daha önce böyle bir sorun olmamıştı.
Telefonuma MIUI 12.0.3 güncellemesi gelmiş üstelik ben güncellemeden güncellemiş. İnternette bu sürümün indirilmemesiyle ilgili bir şey görmüştüm ne yapabilirim? Geri kaldırmak mümkün oluyor mu ya da kesin bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ben note 9 pro kullanıyorum eskiden çektiğim fotoğraflarda düzenle seçeneğine tıklayınca filigranı kaldır çıkıyordu ama şimdi gitmiş. Fotoğrafı kesmeden filigranı kaldırmam mümkün müdür? Daha geçen ay böyle bir sorun yoktu bir anda filigranı kaldır seçeneği kayboldu. Yardım ederseniz çok...