pssmst kullanıcısının son içeriği

1. pssmst

Yardım Telefon 3G de Şebeke Gidiyor

hocam neler yaşadığınızı anlatırsanız güzel olur. çekme sıkıntıları sonrasında ne oldu hangi işlemler sonrasında düzeldi gibi. hem konu hem site hem de cihazı alacaklar için faydalı olur
  2. pssmst

Yardım Şebeke problemi mi9 se

bu bahsettiğiniz orjinal qcn dosyasını nereden bulabiliriz?
  3. pssmst

Yardım Mi 9 SE En İyi Nasıl Verim Alınır

açıkçası önceki telefonumda (oneplus 3t) böyle bir şeye gerek duymamıştı yapan kişi. o yüzden bilmiyorum Xiaomi telefonlarda ne gerektiğini
  4. pssmst

telefonum yeni sayılır, global rom yüklü ve eminim twrp yok cihazda. öncelikle twrp yüklemek gerekiyor değil mi? eğer öyleyse bulaşmayacağım buna :)
  5. pssmst

merhaba yedek nasıl alabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?
  6. pssmst

Yardım 2G/3G/4G Widget lazım?

evet ya ben baya yanlış anlamışım. :?
  7. pssmst

Yardım 2G/3G/4G Widget lazım?

kwgt ile yapabilirsiniz. iki tane örnek yaptım mesela. bir çok veriyi zaten ekleme şansı veriyor bu widget.
  8. pssmst

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

kilit ekranı değil hocam normal ekran orası. uygulamanın adı da kwgt kullandığım paket ismi de Andromeda.
  9. pssmst

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

poco launcher delta icon pack kwgt
  10. pssmst

Soru Mi 9 Se alırken dikkat edilecek hususlar nelerdir?

hazır kayıtlı gelmedi hocam fakat direkt orada imei kayıt için kayıt ettiler, minimum 1 hafta veya maksimum 8 ay sonra bekliyoruz dediler. vaktiniz olmazsa gelmeye uzaktan, gelirseniz de kayıt işlemini burada yaparız dediler.
  11. pssmst

merhabalar, bugün semers'e gidip cihazı aldım. almak isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler. keyifli bir alışveriş oldu ve oldukça ilgili insanlar. forumdan bahsettim hatta davet de ettim ama yoğun olduklarını söylediler :) Muhammed kardeşime teşekkür ederim.
  12. pssmst

Teşekkürler hocam, buna mutlaka bakacağım Yes~~
  13. pssmst

çok teşekkürler hocam, global olup olmadığını nereden anlayacağım? rom olarak mı yoksa cihaz olarak mı global olacak? vaktim olacak mutlaka kurulum vs yapabilirim, arama kamera vb. şeylere de bakarım. :)
  14. pssmst

semers'ten alacağım dediğiniz kişiyi tanımıyorum açıkcası. orada çalışan birinden veya sahibinden bahsediyorsanız sevindim :)
  15. pssmst

Merhaba arkadaşlar, bugün mi 9 se almayı düşünüyorum. alırken hangi hususlara dikkat etmeliyim? neleri kontrol etmeliyim? lütfen bildiklerinizi ve tecrübelerinizi paylaşın. bu arada Semers'ten almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Üst Alt