Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam neler yaşadığınızı anlatırsanız güzel olur. çekme sıkıntıları sonrasında ne oldu hangi işlemler sonrasında düzeldi gibi. hem konu hem site hem de cihazı alacaklar için faydalı olur
hazır kayıtlı gelmedi hocam fakat direkt orada imei kayıt için kayıt ettiler, minimum 1 hafta veya maksimum 8 ay sonra bekliyoruz dediler. vaktiniz olmazsa gelmeye uzaktan, gelirseniz de kayıt işlemini burada yaparız dediler.
merhabalar, bugün semers'e gidip cihazı aldım. almak isteyenler gönül rahatlığıyla gidebilirler.
keyifli bir alışveriş oldu ve oldukça ilgili insanlar. forumdan bahsettim hatta davet de ettim ama yoğun olduklarını söylediler :)
Muhammed kardeşime teşekkür ederim.
çok teşekkürler hocam, global olup olmadığını nereden anlayacağım? rom olarak mı yoksa cihaz olarak mı global olacak?
vaktim olacak mutlaka kurulum vs yapabilirim, arama kamera vb. şeylere de bakarım. :)
Merhaba arkadaşlar, bugün mi 9 se almayı düşünüyorum.
alırken hangi hususlara dikkat etmeliyim? neleri kontrol etmeliyim? lütfen bildiklerinizi ve tecrübelerinizi paylaşın.
bu arada Semers'ten almayı düşünüyorum.
Teşekkürler.