proxie kullanıcısının son içeriği

1. proxie

Yardım İmei repairli telefonu sıfırlama

İyi günler imei repairli note 10 pro'yu sıfırlamam gerekiyor ama twrp'den sıfırlarken imei uçar diye korkuyorum😅. İmei gitmeden nasıl sıfırlayacağımı anlatabilir misiniz acaba?
  2. proxie

Rom RN 10 Pro eu rom yükledim direk ayarlardan telefonu sıfırlama

rn 10 pro telefonuma eu rom yükledim telefonu direk ayarlardan sıfırlasam bi sorun olurmu imei repair yapmadım
  3. proxie

Yardım RN 10 Pro Eu Rom Sonrası Video Desteklenmiyor hatası

Yeni RN 10 Proyu eu roma güncelledim ama galeriden canlı duvar kağıdı yapmaya çalıştığımda bu video formatı desteklenmiyor hatası alıyorum sizce sorun nedir?
  4. proxie

Yardım RN 10 Pro Miui 14 eu Nasıl Kurulur?

RN 10 Pro (sweet) telefonuma miui 14 eu kurmak istiyorum nasıl kuracağımı da bilmiyorum temiz kurulum falan diyorlar nasıl kuracağımı anlatabilirmisiniz ? xiaomi.eu sitesinden indirilen dosyadaki .bat ile yapsam bi sorun olurmu ? Tek sefer rom kurup salacağım.
  5. proxie

Yardım MIUI 14 Eu Rom Nasıl

Redmi Note 10 Pro (sweet) telefonuma miui14 eu rom yüklemeyi düşünüyorum ama performans, ısınma, bug gibi konularda açıklayıcı bilgiler bulamadım. Banka uygulamalarını falan çok kullanan biriyim. Oyunda oynuyorum. Oyun oynarken ısınıyormu yada banka uygulamalarında sorun yaratıyormu ? Bilen...
  6. proxie

Yardım Note 10 Pro Yazılımla Imei sonrası twrp'den sıfırlama

Hocam ben batmandaki bir arkadaştan Redmi Note 10 Pro [Global] satın aldım biraz kullanıp satacağım ama bu telefonda stock romdan sıfırlayınca imei uçması modem sorunu nvdata vs. sorunlar oluşuyormuş çok fazla bilgi kirliliği var ben bu telefonu sorun oluşturmayacak şekilde (imei gitmeden) nasıl...
Üst Alt