prowas kullanıcısının son içeriği

1. P

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Şu anda her iki imei de kayıt edilmiş durumda. Bu stresi bizlere yaşatan kurum ve kuruluşlara diyecek söz bulamıyorum. Herkese stressiz bir hayat dilerim.
  2. P

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Merhabalar. Her iki imei de kayıt edilmiş değil mi sorun yok ? Umarım diğerleri de en kısa sürede sonuçlanır.
  3. P

Burada sadece tek imei ile bu bilgileri görüntüleyebiliyorum. 2. imei Delta Servis üzerinde kayıtlı değil. İthalat Tarihi 28.02.2017 Garanti Durumu Garanti Devam Ediyor Bu arada Hepsiburada müşteri temsilcisi ile görüştüm. imei kayıtlarının en az 6 ay içinde çözüldüğünü belirttiler. :D
  4. P

Telefon elime henüz geldi. Telefonun hiç şarjı yoktu. Telefonu yaklaşık 40 Dk sonra açabildim. Bu arada, Fatura üzerinde imei yazılmamış bu sorunu da çözmek gerekiyor.
  5. P

Selamlar, Ürün henüz elime ulaştı. Öncelikle kargo durumunu kontrol etmek için ürünü açtım. Sorun yok. Sonrasında imei kontrol ettim. Henüz hattımı takmadım kayıt olmasını bekleyeceğim. Sonuç :
  6. P

Hocam iyi günler, Siz hangi satıcıdan aldınız ? Ayrıca ilk aldığınız zamanda telefonunuz açılmıyordu. Bu sorunu nasıl çözdünüz?
Üst Alt