Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleyici üzerinden betadan stabile geçmeyi düşünüyorum eskiden geçmiştim betaya silinip silinmedigini hatırlamıyorum daha önceden yapan varsa bilgi verebilir mi
İşe yaramadı hocam yine kesintiler oluyor GPSde aynı şekilde gpsyi daha önce Eskişehir-Bursa da sıkıntısız kullandım fakat Kırşehir'de sıkıntı çıkarıyor.
Rom olarak ilk gelen miuiyi 8 yani 8.0.2 kullanıyorum telefonum mi5 3/32 GPS bağlanma sorunu yaşıyorum bazen bağlanıyor genellikle bağlanmada sıkıntı yaşıyor.
Hücresel veride 3gde iken sürekli kopuyor yani mobil veri açık fakat şebekeden veri çekemiyorum.
Bunlar romsal bir hatamı yoksa genel bir...
Telefonum mi5 32gb hattim ise Turkcell.
4.5G de herhangi bir sıkıntı yok. Fakat her yerde 4.5G çekmiyor.
H+ kullanırken internet birdenbire kesiliyor veri gelmiyor. Daha sonra H A dusuyor. Sonra tekrar H+ oluyor. Veri gelmeye devam ediyor.
Günün belirli saatlerinde çok fazla oluyor.
Bunun bir...
Elimdeki Miui 8.0.2.0 li mi5 telefonunu daha önce rootlamistim.
Şimdi 8.0.5.0 güncellemesi geldi.
Eğer bunu yüklersem telefonda brick gibi birşey olabilir mi veya olmazsa rootun kalkması gibi birşey olabilir mi şimdiden herkese yardımları için teşekkürler.