Prophet66 kullanıcısının son içeriği

1. P

Kernel Xiaomi Mi5 | Kerneller + İndirme Linkleri

Miui10 global beta için kernel var mı işlemci hızını artıran veya da rom tavsiyesi alabilir miyim teşekkürler simdiden
  2. P

Rom MIUI 9 7.12.21 Global Beta ROM Güncellemesi

Mi5 te aramaları direk hoparlöre alma sıkıntısı yaşayan var mı ?
  3. P

Yardım Kişisel Dosyalar Silinir mı ?

Teşekkürler iyi forumlar
  4. P

Yardım Kişisel Dosyalar Silinir mı ?

Güncelleyici üzerinden betadan stabile geçmeyi düşünüyorum eskiden geçmiştim betaya silinip silinmedigini hatırlamıyorum daha önceden yapan varsa bilgi verebilir mi
  5. P

Yardım Gps ve Mobil Veri Sorunu

İlk Miui 8 geldiğinde rootlamistim ondan sonra da uğraşmak istemedim 1 haftaya global betaya geçip haber veririm tekrardan
  6. P

İşe yaramadı hocam yine kesintiler oluyor GPSde aynı şekilde gpsyi daha önce Eskişehir-Bursa da sıkıntısız kullandım fakat Kırşehir'de sıkıntı çıkarıyor.
  7. P

Rom olarak ilk gelen miuiyi 8 yani 8.0.2 kullanıyorum telefonum mi5 3/32 GPS bağlanma sorunu yaşıyorum bazen bağlanıyor genellikle bağlanmada sıkıntı yaşıyor. Hücresel veride 3gde iken sürekli kopuyor yani mobil veri açık fakat şebekeden veri çekemiyorum. Bunlar romsal bir hatamı yoksa genel bir...
  8. P

Yardım Mi5 4G Çekmiyor iPhone Çekiyor

Bende Kırşehir'de 4G+ görmeye başladım hattim Turkcell. Bence telefondan çok baz istasyonlarında sıkıntı.
  9. P

mi5 3. çekirdek kapalı

Hocam yüklü romdan kaynaklı olabilir yani yazılımsaldir bence bende telefon full boşta iken 307mhz oluyor 4 çekirdekte. Hiçbiri boşa düşmüyor.
  10. P

Asphalt 8 yardım

Ne hatası verdiğini öğrenebilir miyiz hocam ?
  11. P

Yardım Şebeke sorunu

Telefonum mi5 32gb hattim ise Turkcell. 4.5G de herhangi bir sıkıntı yok. Fakat her yerde 4.5G çekmiyor. H+ kullanırken internet birdenbire kesiliyor veri gelmiyor. Daha sonra H A dusuyor. Sonra tekrar H+ oluyor. Veri gelmeye devam ediyor. Günün belirli saatlerinde çok fazla oluyor. Bunun bir...
  12. P

Yardım Rootlu Mi5 Update

Hocam direk böyle geldi hatta %25 kadarı da indi. Ama durdurdum yani şimdi bu inince yüklenmeyip hata mı verir ?
  13. P

Yardım Rootlu Mi5 Update

Elimdeki Miui 8.0.2.0 li mi5 telefonunu daha önce rootlamistim. Şimdi 8.0.5.0 güncellemesi geldi. Eğer bunu yüklersem telefonda brick gibi birşey olabilir mi veya olmazsa rootun kalkması gibi birşey olabilir mi şimdiden herkese yardımları için teşekkürler.
  14. P

Çözüldü mi 5 twrp yüklemeye çalıştım ama

Twrp sitesine girip en 3.0.2.1 sürümünü indirip flashlayin düzelir aynı sorunu ben de yaşadım bu şekilde giderdim
  15. P

Always On Display

Olmadı hocam maalesef
Üst Alt