Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır bulunmuyor piyasada hep 2.el olunca bende mi 14 t pro aldim pazartesi gelecek server kayıt yapıp cihaza işlem yaptırmadan güncelleme sıfırlama sorunu olmadan devam edeceğim. En uygun cazip gelen model bu oldu size poco f6 pro ile başarılar 😀
Aynı nvdata da kalıyor 8 10 resetten sonra eski sürümde açılıyor. Hypeos 2 direnç kayıtlı cihazlarda sorunlu demekki öğrenmiş olduk. Ben vivo x100 pro almayı düşünüyorum yazılım kayıdı da var. Benim için xaomi devri bitiyor artık 😀
Otadan güncelleme de uçmuyor zaten. Poco f6 pro daki sorun güncellemeyi yapınca cihaz açılmıyor nv data hatası verip recoveryde 30 dk kendi kendine resetledikten sonra eski sürümde geri açılıyor hyper os 2 ye güncelleyemiyor kendini. 2.0.3 sürümü çıkmış şimdi indirip deneyeceğim güncellemeyi...
Denedim olmuyor crc failed hatası verip modemi yazmıyor pcde . Telefonda güncellemeyi indirip değiştirip yüklemeyi denemedim.şu anlık tek çözümü güncellemeyi yapıp hypeos 1 deki NON-HLOS.bin dosyası flashlanmasi o şekilde de kamera çalışmıyor ve hızlı şarjda bir çalışıyor bir çalışmıyor. Ben...
Root da banka uygulamaları sorun yaptıgı için yüklemedim. Denemek lazım söylediginiz gibi çözülebilir belki farklı modemler flashladım cihaz nv datada kalıyor. Global hyperos 1 harici modem atılınca açılmıyor. bi ihtimal gelecek güncellemeler ile düzelebilir o zamana kadar gcamle idare edecegim.
Tek hat direnç kayıtlı ise imeiiler orjinale döner çift hat kayıtlı ise komple gider tekrar atılması gerekiyor 2 durumdada . Bl açacaksan eger mecbursun başka çözümü yok.
İmei gider bl açınca mi topluluğu uygulamasından başvuru yapman gerekiyor önce youtube da videoları var başvuruyu yapabilirsen 7 gün içinde açabilirsin kilidi.
Değişen tek şey önce 30 günlük bir hesapla mi topluluğu uygulamasından başvuru yapmak gerisi aynı geliştirici seçeneklerinden aynı...
Evet botloader kilidim açık o yüzden denedim.Botloader kilidiniz kapali ise denemeyin diye uyarı yazdım. Bl kilidi açık ise anlattığım şekilde yapabilirsiniz sorumluluk size ait tabi. Basit bir işlem YouTube a xaomi modem dosyası yükleme diye aratın izleyerek aynı şekilde yapabilirsiniz.
Hyperos 2 güncellemesini yaptıktan sonra nvdata da kalacak cihazınız cihazı fastboot moduna alacaksınız driverlari ve minimal adb yi kurun önce Hyperos 1 global fastboot romunuda indirin pcye romun içinde NON-HLOS.bin isminde modem dosyası var. Minimal adb nin olduğu klasöre atın NON-HLOS.bin...