promaxelite95 kullanıcısının son içeriği

1. promaxelite95

Rom Redmi Note 12 4G EvolutionX ROM nasıl yüklenir?

6 sene sonra tekrar foruma geldim :D TWRP telefonda yüklü ve telefon Rootlu, EvolutionX ROM'unu nasıl kurabilirim?
  2. promaxelite95

Tavsiye Saat olarak ne önerirsiniz?

3 yıl boyunca amazfit verge lite kullandıktan sonra mı watch almaya karar verdim. Sizin saat önerileriniz nedir? Saati almadan önce önerilerinize bakıp en doğru kararı vermeyi düşünüyorum. Bütçem 1.500 TL civarı. Önerileriniz nedir?
  3. promaxelite95

Yardım Paket Yükleyici Çalışmıyor

Apk kurulum menüsünde apk yı kurmak için gereken "tamam" düğmesi işlemiyor.
  4. promaxelite95

Yardım Telefon Takılı Kaldı

Kuzenim Kendi Telefonuna Şifre Koydu. Şifreyi Denedi, Şifreyi Girip Onayladığında Ekran Kararıyor ve Öylece Kalıyor. Yardım Edebilir Misiniz?
  5. promaxelite95

Soru Batarya Çok Garip

Hocam çok merak ettiğim bişey var; Eski kullandığım ve şimdi kenara duran telefonlarımdan birini kullanayım dedim. ve şunu farkettim; Telefon şarjı %10 ve 10 dk bekledim. batarya % 13.Ve bekledikçe % 30'a kadar dolmaya devam etti. Yeniden başlatınca batarya yüzdesi çok başka sonuç veriyor.Bu bir...
  6. promaxelite95

Çözüldü Tanınmamış Kişiler Kilidi Açıyor

Çok nadir de olsa kayıtlı olmayan kişiler parmak izi kilidini açabiliyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir?
  7. promaxelite95

Soru Verge Lite Türkçe Dil Yüklenebiliyor mu?

Amazfit Verge Lite saatime Türkçe dil yüklemek istiyorum ve birçok yöntem denedim ama bir türlü saati Türkçe yapamadım. Çok gerekli değil ama saati Türkçe olarak kullanmak istiyorum. Bir öneriniz var mı acaba? 1618853946 Pardon telefon modelini yazmışım--- Yüklü Versiyon; v1.3.4.06 Saat Modeli...
Üst Alt