proledo kullanıcısının son içeriği

1. proledo

Yardım Flaşlı fotoğraf çekimi sorunu

Merhabalar, abimin Xiaomi mi 8 telefonunda flaşlı bir fotoğraf çekmeyi deneyince 5 saniye boyunca flaş açık kalıyor ondan sonra çekiyor. Çok uzun bir süre bana göre. Çözüm önerilerinize açığım teşekkür ederim. Yanlış yere açtıysam konu kusura bakmayın.
  2. proledo

Yardım Mi 9t android 10

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya geçiyorum telefonumu guncellemistim ama yeni sürümde 3 saat daha az ekran süresi alıyorum. Android sistemi fazla sarj tüketiyor. Önceki miui sürümüne nasıl dönebilirim? Bu konularda fazla bilgim yok teşekkürler.
  3. proledo

Sohbet herkese selamlar saygılar!

Hoşgeldin hemşerim bende Kütahya Tavşanlı dan :)
  4. proledo

Yardım Redmi note 7 süte battı

Geçmiş olsun
  5. proledo

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler
  6. proledo

Yardım Hard Reset sonrası ve Gmail şifremi unuttum

service.us@xiaomi.com ve service.global@xiaomi.com buralara mail at hesabının şifresini unuttuğunu ve telefonu sıfırladığını bu sebeple cihazının kilitlendiğini anlat. Sana geri dönüş yaparlar ise senden bilgilerini istiyecekler imei, fatura, kilit üstüne tıklayınca çıkan kodu vs(10 kez basınca)...
  7. proledo

Yardım Password

service.us@xiaomi.com ve service.global@xiaomi.com buralara mail at hesabının şifresini unuttuğunu ve telefonu sıfırladığını bu sebeple cihazının kilitlendiğini anlat. Sana geri dönüş yaparlar ise senden bilgilerini istiyecekler imei, fatura, kilit üstüne tıklayınca çıkan kodu vs(10 kez...
  8. proledo

Yardım Password

Mi hesabınızın şifresini girmeniz gerekli galiba eğer bilmiyorsanız sıfırlamayın aksi taktirde cihazınız kilitlenir.
  9. proledo

Yardım Telefonumu Açamıyorum

Valla mi hesabı açmayı düşünmüyorum :D
  10. proledo

İnanılmaz bir şekilde bende kontrol ettim benim de kilidim açılmış çok mutluyum :D
  11. proledo

Darısı bizim başımıza gelen mail şu şekilde miydi? I would like to inform you that they are working on the same and will get back to you shortly with the proper resolution. Till the time, I would request you to keep some patience and wait for some time. We will try to resolve your complaint at...
  12. proledo

Sorun çözüldü mü acaba üstadım?
  13. proledo

Yardım Mi Account şifre resetlemek için mail gelmemesi

Merhabalar hızlıca sorunuma geçeyim. Telefonumu factory reset yapmıştım ama mi account yüzünden cihazım kilitlendi şifremi de unutmuştum ve ayıca telefon numaramı değiştirmiştim yinede e-mail adresimle reset password yaptım ama bu seferde e-mail adresime mail gelmiyor bu sebeple cihazımı şifremi...
Üst Alt