Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size bir öneride bulunayım. Vakit bulursam ben de yapıcam bunu. Cihaz üzerinden güncelleme dosyasını seçtiğinizde beta testing içindir uyarısını internetten alıyor gibi. Bir adet proxy yazmak gerek. Bu uyarı için hangi url e gittiğini öğrenip o url e gittiğinde istediğimiz sonucu döndürerek rom...
Ben test için gelen güncellemelerin sınırlı sayıda kullanıcıya erişmesi için bir kota konulduğunu düşünüyorum. Örnek olarak "bu güncelleme için 100 kişi indirebilsin sıkıntı çıkmazsa herkese açarız" demişlerdir, güncelleme taraması yapan ilk 100 kişi de bu sayede indirebilmiştir, kalanına...
Öncelikle sorun cihazın bir günlük olmasıyla alakalı değil gibi görünüyor. Yazılımdaki küçük bir eksiklik olmalı. Ama dert etmeyin koskoca Apple'ın bile saçma sapan yazılım hataları insanı çıldırtıyor o yüzden çok garipsemeyin bu durumu. Muhtemelen yazılım inerken hatalı inmiş o yüzden sıkıntı...
Öncelikle sorunun Mi8 SE ye özel olmadığını belirteyim. Mi8 SE diye yazmanızın hiçbir anlamı yok. O bir ek detay. Sorunu ben Mi8 de de yaşadım ve çözdüm.
MicroG yi Non-Root - YouTube Vanced buradan tekrar indirip kurun. Tam o hesap girişinin takıldığı yere gelince geri butonuna basıp geri...
Redmi 4 Prime ve ardından Mi8 e geçiş yaptım güncellemeler hiç abartılı sorunlar yaratmadı bende. Boş abartı diye düşünüyorum mesajlar kısmında küçük bi yer ingilizce kalmış mesela düzeltirler çok da önemli değil burda görmesem farketmezdim bile.