Progeneral kullanıcısının son içeriği

1. Progeneral

Yardım Mi Router 4A Gigabit Bricklendi

Hocam openwrtde brick kurtarma metodu var
  2. Progeneral

Yardım Garanti Dışı Kalır Mı?

Valla ben kilit açık şekilde gönderdim adamlar gayet de güzel ilgilendi
  3. Progeneral

Mod POCO X3 Pro Viper fx kurulum sorunu

Legacye aldınız mı
  4. Progeneral

İnceleme Poco x3 pro xiaomi eu miui 13

Eu romla global arasındaki farklar neler dostum
  5. Progeneral

İnceleme Poco x3 Pro ve Mükemmel güncellemesi

Hocam senin cihazda sorun olabilir bende bir sorun yok garantisi varsa gönderiniz
  6. Progeneral

Diğer Redmi Note 8 pro berbat optimizasyon

Çok sıcak bir yerde yaşıyorum ve hiç terletecek kadar ısınmadı telefon 1627082057 Bazı insanlar az bir ısınmaya fırın gibi oldu diyebiliyor belki siz de o konuda takıntılısınızdır elimde 15 bin TL'lik bilgisayar var o bile 90 derecede çalışıyor bu bir güvenlik sorunu değil ki . Cihaz bu ısınır...
  7. Progeneral

Yardım Ses azalması

Temiz kurulum yapınız.
  8. Progeneral

Diğer Redmi Note 8 pro berbat optimizasyon

Oyun konusunda cihaz çoğu üst segment cihazla aynı performansı veriyor , video izlerken vesaire durumları da giriş ve orta segment cihazlarda hep aynıdır. Optimizasyonla alakası yok. Bu arada söylediğiniz konuların hiç biri mediatekle alakalı değil. Daha iyi bir panel istiyorsanız ve yıllarca...
  9. Progeneral

Haber Kendi Romumuzu Geliştiriyoruz! (Redmi Note 8 Pro)

Bilgisayar mühendisiyim iletişime geçebiliriz
  10. Progeneral

Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

Artık hardbrick derdi yok mu ?
  11. Progeneral

Çözüldü Note 8 pro hard brick oldu

arkadaşlar cihaz elime anakart değişmiş olarak geldi fakat kozmetiğine zarar verildiği için geri gönderdim arka pil kapağı değiştirildi
  12. Progeneral

yazılım işlemleri için çok yüksek fiyatlar talep ettiler , en son Zenex hocam garantide şansımı denememi söyledi. Bir de ümitli değildim herkes garanti kabul etmiyor falan diyince
  13. Progeneral

eyvallah sağolun reisler :D
  14. Progeneral

arkadaşlar servise gönderdim şu notu paylaştılar CİHAZIN ANAKARTI VE PİL KAPAĞI YAPIŞKANI DEĞİŞTİRİLDİ TÜM TESTLERDEN BAŞARI İLE GEÇTİ TEST OK CİHAZ AKTİF ŞEKİLDE ŞARJ OLMAKTA VE AÇILMAKTADIR CİHAZIN AKIM DEĞERİ NORMAL DEĞERLERDEDİR bu servis hizmetinden aşırı memnun kaldım
  15. Progeneral

cihaz siyah ekranda oldugu için fastboota sokamıyorum. dediklerini yaptım ama download yapıp bilgisayara takınca bir işlev olmuyor.
Üst Alt