Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazı normal yeniden başlattım normal kullanıyordum sonra fastboot modunda açılmaya başladı
ben de rom yüklemek için birkaç şey yaptım siyah ekranda kaldı sadece şarj ışığı ve titreşimi var ekran siyah
Arkadaşlar xiaominin bootloader ve root hakkında işlemci saat hızıyla ve donanımla oynanmadığı sürece garantide kalmaya devam edecek cihazlar diye bir açıklaması var
Arkadaşlar tr camera için birbirinden güzel xml dosyaları
Xml dosyalarını eklemek için
Telefon dizini
trCamera - Configs yoluna dosyaları kopyalayın.
BarTigrFINAL isimli xml astro modda çok daha verimli ve hdr+ kapalı olduğu zaman anında fotoğraf çekebiliyor
Arkadaşlar pixel experience bildiğiniz gibi Google pixel romlarını diğer telefonlara uyarlayan oluşum. Romları çok iyi ve standart olarak pixel telefonlar gibi oluyor . Bu konu hakkında yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Tartışalım ve yükleyelim
Xiaomi neden kendi sitesinde verdiği yöntem için cihazı garanti dışında bıraksın? Çok saçma geliyor bana kendi aracını kullanıp bl kilidini açtıktan sonra cihazın garanti dışı kalması sonuçta kendi yazılımı kendi yönergeleri
Arkadaşlar malum bir çok kullanıcı bunu yaşıyoruz ben bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Kamera çekirdek sürücüsüyle alakalı bir problem var bana kalırsa herkes Xiaomi hizmet geri bildirim uygulamasından örnek fotolarla geribildirimde bulunursa bence dikkate alırlar .