Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sıcak bir yerde yaşıyorum ve hiç terletecek kadar ısınmadı telefon
1627082057
Bazı insanlar az bir ısınmaya fırın gibi oldu diyebiliyor belki siz de o konuda takıntılısınızdır elimde 15 bin TL'lik bilgisayar var o bile 90 derecede çalışıyor bu bir güvenlik sorunu değil ki . Cihaz bu ısınır...
Oyun konusunda cihaz çoğu üst segment cihazla aynı performansı veriyor , video izlerken vesaire durumları da giriş ve orta segment cihazlarda hep aynıdır. Optimizasyonla alakası yok. Bu arada söylediğiniz konuların hiç biri mediatekle alakalı değil. Daha iyi bir panel istiyorsanız ve yıllarca...
yazılım işlemleri için çok yüksek fiyatlar talep ettiler , en son Zenex hocam garantide şansımı denememi söyledi. Bir de ümitli değildim herkes garanti kabul etmiyor falan diyince
arkadaşlar servise gönderdim
şu notu paylaştılar
CİHAZIN ANAKARTI VE PİL KAPAĞI YAPIŞKANI DEĞİŞTİRİLDİ TÜM TESTLERDEN BAŞARI İLE GEÇTİ TEST OK CİHAZ AKTİF ŞEKİLDE ŞARJ OLMAKTA VE AÇILMAKTADIR CİHAZIN AKIM DEĞERİ NORMAL DEĞERLERDEDİR
bu servis hizmetinden aşırı memnun kaldım