Progeneral kullanıcısının son içeriği

1. Progeneral

Çözüldü Note 8 pro hard brick oldu

cihazı normal yeniden başlattım normal kullanıyordum sonra fastboot modunda açılmaya başladı ben de rom yüklemek için birkaç şey yaptım siyah ekranda kaldı sadece şarj ışığı ve titreşimi var ekran siyah
  2. Progeneral

Sohbet Excalibur g900 kullanan var mı ?

Deneyimlerinizi merak ediyorum ciddi bir mesele var da
  3. Progeneral

Yardım Note 8 pro tws kulaklık ses kopması

Selam arkadaşlar, bu tws kulaklıklar için optimizasyon yapacak ya da bluetooth bağlantı kalitesini yükseltecek bir modül var mı?
  4. Progeneral

Soru Garanti ve bootloader hakkında

Arkadaşlar xiaominin bootloader ve root hakkında işlemci saat hızıyla ve donanımla oynanmadığı sürece garantide kalmaya devam edecek cihazlar diye bir açıklaması var
  5. Progeneral

Yardım Beyler veritabanı destekli görsel programlama ve c++ sınavıma yardım lazım :(

Beyler bu iki dersi vermek zorundayım bilen var mı yardım edecek :'(
  6. Progeneral

Mod Tr camera xml dosyaları

Arkadaşlar tr camera için birbirinden güzel xml dosyaları Xml dosyalarını eklemek için Telefon dizini trCamera - Configs yoluna dosyaları kopyalayın. BarTigrFINAL isimli xml astro modda çok daha verimli ve hdr+ kapalı olduğu zaman anında fotoğraf çekebiliyor
  7. Progeneral

Yardım Pixel experience kullananlar

Arkadaşlar pixel experience bildiğiniz gibi Google pixel romlarını diğer telefonlara uyarlayan oluşum. Romları çok iyi ve standart olarak pixel telefonlar gibi oluyor . Bu konu hakkında yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Tartışalım ve yükleyelim
  8. Progeneral

Soru Note 8 pro flashlama

Arkadaşlar ben telefonu aldım alalı hiç flashlama işlemi yapmadım . Tavsiye eder misiniz? Bariz anlamda hatalarda düzelme oluyor mu?
  9. Progeneral

Soru Bl kilidi açma ve garanti

Xiaomi neden kendi sitesinde verdiği yöntem için cihazı garanti dışında bıraksın? Çok saçma geliyor bana kendi aracını kullanıp bl kilidini açtıktan sonra cihazın garanti dışı kalması sonuçta kendi yazılımı kendi yönergeleri
  10. Progeneral

Yardım Note 8 pro garantiden çıkarmadan flashlamak

Arkadaşlar telefona garantiden çıkarmadan flash atmak gibi bir olay var mı ? Nokia cihazlarda bu mümkündü
  11. Progeneral

Yardım Genel kamera yansıma sorunu hakkında önerim

Arkadaşlar malum bir çok kullanıcı bunu yaşıyoruz ben bu sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Kamera çekirdek sürücüsüyle alakalı bir problem var bana kalırsa herkes Xiaomi hizmet geri bildirim uygulamasından örnek fotolarla geribildirimde bulunursa bence dikkate alırlar .
Üst Alt