Profesman kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Stock rom'a miflash ile dönmek

Peki hocam miflash ile rom atmak yerine telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarına sıfırla dersem herhangi bir brick olur mu ?
  2. P

Yardım Stock rom'a miflash ile dönmek

Herkese öncelikle iyi forumlar kusura bakmayın benzer bir konu açmıştım ama çözemedim, Hepsiburada üzerinden Xiaomi redmi note 10 pro 8gb modelini satın aldım . Geldiği zaman MIUI 12 Türkiye rom mevcuttu. Ben de bootloader kilidini açıp resmi MIUI 12.5 Global rom'u miflash ile fastboot modunda...
  3. P

Sohbet Bootloader kilidini tekrar kapatmak

cevaplarınız için çok teşekkür ederim, garanti süreciyle ilgili yazılımsal bir sorun sebebiyle göndermesem bile bootloader açık olması ürünün garanti kapsamı dışında kalmasına sebep olur mu ? Lütfen başka uygulamalarda sorun yaşayanlar en azından özelden bana yazarsa çok sevinirim, sattıktan...
  4. P

Sohbet Bootloader kilidini tekrar kapatmak

Arkadaşlar merhaba elimde Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8gb modeli var ve Global Rom'a geçmek için bootloader kilidini 1-2 hafta önce açıp global MIUI 12.5 kurdum. Ancak kurduktan sonra fark ettim ki Netflix gibi bazı uygulamalar rom atılmış cihazlarda güncellenmiyor veya bazı uygulamalar play...
Üst Alt