Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese öncelikle iyi forumlar kusura bakmayın benzer bir konu açmıştım ama çözemedim, Hepsiburada üzerinden Xiaomi redmi note 10 pro 8gb modelini satın aldım . Geldiği zaman MIUI 12 Türkiye rom mevcuttu. Ben de bootloader kilidini açıp resmi MIUI 12.5 Global rom'u miflash ile fastboot modunda...
cevaplarınız için çok teşekkür ederim, garanti süreciyle ilgili yazılımsal bir sorun sebebiyle göndermesem bile bootloader açık olması ürünün garanti kapsamı dışında kalmasına sebep olur mu ? Lütfen başka uygulamalarda sorun yaşayanlar en azından özelden bana yazarsa çok sevinirim, sattıktan...
Arkadaşlar merhaba elimde Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8gb modeli var ve Global Rom'a geçmek için bootloader kilidini 1-2 hafta önce açıp global MIUI 12.5 kurdum. Ancak kurduktan sonra fark ettim ki Netflix gibi bazı uygulamalar rom atılmış cihazlarda güncellenmiyor veya bazı uygulamalar play...