Producer3838 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Whatsapp Bildirim Sesi

Sürüm : 12.0.1 Telefon: Mi10 T Whatsapp bildirim ayarlarından mesaj seslerinin sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
  2. P

Soru Video kodlayıcı ve titreşim önleme?

Video ayarlarında video kodlayıcı H.264 seçili bunu H.265 yapmak mi daha iyi olur? Ve titreşim önleme 50hz olarak ayarlı bu ayari kaç yapmami tavsiye edersiniz?
  3. P

Yardım Reklam Engelleyici Uygulama Tavsiye?

Oyun ve uygulamalarda çıkan tüm reklamları engeleyebilecek bir uygulama önerisi yada yöntem biliyormusunuz?
  4. P

Yardım Kapatılmayacak uygulamalar?

Merhaba arkadaşlar mi10t kullanıyorum, Whatsapp vb uygulamaların sistem temizliği vs yapilsa dahi kapatilmamasini, arkaplanda sürekli açık kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Miui a biraz uzağım yardımlarınızı rica ediyorum.
  5. P

Soru Mi10T Kılıf - Ekran Koruyucu ?

Hayalet ekran korucuyu veya normal ekran koruyucu tavsiye edermisiniz ? Kamera koruyucu öneriside rica ediyorum. Kullandıgınız ve memnun kaldıgınız yumusak kılıflarında linklerini rica ediyorum arkadaşlar.
  6. P

Sohbet Mİ10T vs S20FE ? Hangisi Alınır.

Mi10t'ye rakip olarak sd865li se20fe pıyasaya yenı yenı cıkıyor arkadaslar sizce hangisi alınır ? Mi10t sensör sorununu çözse pek düsünmeyecegım ama ne zaman çözer bilinmez. Sizce hangisini alayım. Teşekkürler.
  7. P

Sohbet Mi10 T Parasını Hakediyor Mu?

8/128 versiyonu 5100TL bu fiyatları hakeden bir telefon mu ? Kullanan arkadaşlardan yorum ve ankete katılım bekliyorum.
  8. P

Sohbet Merhabalar

Merhaba , ben Ahmet,teknoloji sever bir bilgisayar mühendisi olarak Ankaradan aranıza katılıyorum..Yeni bir telefon alma arefesindeyken xiaomi telefonları araştırırken forumunuza denk geldım. 5000 civarında telefon araştırıyorum mi10t düşünüyorum ama kronık sorunları var sanırım. Napsam...
Üst Alt