Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürüm : 12.0.1
Telefon: Mi10 T
Whatsapp bildirim ayarlarından mesaj seslerinin sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
Hala 12.0.1 ile devam ediyorum hocam. Kutudan çıktıgı halde :)
Ama bir sorun var whatsappdan bildirim sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
Video ayarlarında video kodlayıcı H.264 seçili bunu H.265 yapmak mi daha iyi olur?
Ve titreşim önleme 50hz olarak ayarlı bu ayari kaç yapmami tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar mi10t kullanıyorum, Whatsapp vb uygulamaların sistem temizliği vs yapilsa dahi kapatilmamasini, arkaplanda sürekli açık kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Miui a biraz uzağım yardımlarınızı rica ediyorum.
12.0.1 den 12.0.3 e güncelleme yapayim mi arkadaşlar yoksa 12.5 gelene kadar bir güncelleme yapmayim mi? 12.0.3 de sorun var mı?.
Birde sistem guncellemeleri olarak gelen arayüzün kendi uygulamalarını güncellemeli miyim?
12.0.1 den 12.0.3 e güncelleme yapayim mi arkadaşlar yoksa 12.5 gelene kadar bir güncelleme yapmayim mi? 12.0.3 de sorun var mı?.
Birde sistem guncellemeleri olarak gelen arayüzün kendi uygulamalarını güncellemeli miyim?