Producer3838 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Whatsapp Bildirim Sesi

Sürüm : 12.0.1 Telefon: Mi10 T Whatsapp bildirim ayarlarından mesaj seslerinin sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
  2. P

Ana Başlık Mi 10T 5G - Detaylı Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Hala 12.0.1 ile devam ediyorum hocam. Kutudan çıktıgı halde :) Ama bir sorun var whatsappdan bildirim sesini sessiz yapyıorum fakat her gelen bildirimde sistemin genel bildirim sesi çalıyor.Bunu nasıl çözebiliriz.
  3. P

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Hocam jack için kullandığımız donusturucunun linkini vs rica edebilir miyim
  4. P

Soru Video kodlayıcı ve titreşim önleme?

Video ayarlarında video kodlayıcı H.264 seçili bunu H.265 yapmak mi daha iyi olur? Ve titreşim önleme 50hz olarak ayarlı bu ayari kaç yapmami tavsiye edersiniz?
  5. P

Yardım Reklam Engelleyici Uygulama Tavsiye?

Oyun ve uygulamalarda çıkan tüm reklamları engeleyebilecek bir uygulama önerisi yada yöntem biliyormusunuz?
  6. P

Yardım Kapatılmayacak uygulamalar?

Merhaba arkadaşlar mi10t kullanıyorum, Whatsapp vb uygulamaların sistem temizliği vs yapilsa dahi kapatilmamasini, arkaplanda sürekli açık kalmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Miui a biraz uzağım yardımlarınızı rica ediyorum.
  7. P

Ana Başlık Mi 10T 5G - Detaylı Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

12.0.1 den 12.0.3 e güncelleme yapayim mi arkadaşlar yoksa 12.5 gelene kadar bir güncelleme yapmayim mi? 12.0.3 de sorun var mı?. Birde sistem guncellemeleri olarak gelen arayüzün kendi uygulamalarını güncellemeli miyim?
  8. P

12.0.1 den 12.0.3 e güncelleme yapayim mi arkadaşlar yoksa 12.5 gelene kadar bir güncelleme yapmayim mi? 12.0.3 de sorun var mı?. Birde sistem guncellemeleri olarak gelen arayüzün kendi uygulamalarını güncellemeli miyim?
  9. P

Ekran koruyucu ve şeffaf kılıf önerisi rica ediyorum arkadaşlar. Hayalet ekran koruyucu özellikli ekran koruyucu tavsiyelerinizide bekliyorum.
  10. P

Arama ekranındayken ekranı kilitlemenin bir kısayolu var mı ? Güç tuşundan kilitleyince yinede tam kapanmıyor sanki?
  11. P

Soru Mi10T Kılıf - Ekran Koruyucu ?

Hayalet ekran korucuyu veya normal ekran koruyucu tavsiye edermisiniz ? Kamera koruyucu öneriside rica ediyorum. Kullandıgınız ve memnun kaldıgınız yumusak kılıflarında linklerini rica ediyorum arkadaşlar.
  12. P

Hayalet ekran korucuyu veya normal ekran koruyucu tavsiye edermisiniz ? Kamera koruyucu öneriside rica ediyorum. Kullandıgınız ve memnun kaldıgınız yumusak kılıflarında linklerini rica ediyorum arkadaşlar.
  13. P

Yardım Mi 10t görüntülü aramada yankı problemi

elimizde tutarak konusunca yankı olmuyor mu ? Denediniz mi hocam. Yada cihazı yan koyuncada yankı olmuyor yazılmıs..
  14. P

daha önce sensör sorunu yaşarken bu uygulamadan ayar yapınca sorun cozuldu mu ? Tr garantılı mı cihaz?
Üst Alt