Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet pil de bende de ciddi anlamda iyileşme oldu.
Yaklaşık 10 senedir Android kullanıyorum, genelde son sürüm öncesi en stabil haline ulaşıyor yazılımlar.
Android 11 gelse bile herhalde baya bir güncelleme yapmayacağım.
Bende şuanda MIUI Global 12.0.4 sürümü var ve android sürümü de 10 olarak gözüküyor.
İnternette OTA yolu ile geldiğine dair bilgi göremedim, siz söyleyince şaşırdım açıkçası. Kontrol ediyorum ancak güncelleme bende gözükmüyor.
Telefon rezil durumda ama bende ilk android 10 versiyonu yüklü, Şubat güncellemesi. Herkese Haziran geldi sanırım, bize gelmeyecek mi? Veya nasıl kurabilirim
Geç açılması normal.
*#*#64663#*#* telefon uygulamasından bu tuslamayi yapıp sürüm bilgileri kısmından tp bolumune gelip kontrol edin. Biel dışında ofilm veya ofm gibi baska bir şey yazıyorsa ekran paneliniz farklı demektir. Güncellemeyi yüklemeyin.
Bende biel yazıyodu, ilk seri üretim. Bir...
Telefon uygulamasından *#*#64663#*#* bu tuslamayi yapıp ilk sıradaki sürüm bilgileri kısmına girin sonrasında LCD ve tp kısmına gelin. Tp kisminda biel (vendor) biel yazıyorsa, sorun yok demektir. Goodix veya ofm gibi baska bir şey yazıyorsa güncellemeyi şuan yapmayın.
4 5 gün önce gece şarja taktığım a2 lite cihazım sabah kapalıydı, açmaya çalıştım Android one yazısından sonra kapandı, şarj da olmuyordu. Sonra işe giderken arabanın USB sine taktım, kapalı şekilde şarja bıraktım düzeldi. Bence bir USB ile yavaş şarj yapmayı deneyin eğer şarj alıyorsa.
Temmuz güncellemesini yaptığım akşam bende de oldu, 1 haftaya yakın sürdü. Bende kesin şarj soketinde sorun var diye düşünüyordum ama kendi kendine düzeldi, 2 haftadır olmuyor.
Uygulamayı indirip açtıktan sonra ADB komutu veya root istiyor. Her 2 seçenek ile de olabilir. Root istemiyor demek yanlış bir bilgi. Sonuçta cihaza ADB ile de müdahale etmiş oluyorsunuz. Konuyu açan arkadaş bunu sormaya çalışmış aslında. Bende bu konulara girmek istemediğim için yapmıyorum...
Wifi simgesinin noktaya dönmesinin nedenilir çentik olduğu için bildirim kısmına simgeler sığmayabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden DP yıl 430 ve üstüne getirirseniz düzelir, eğer simgeler vs küçük gelirse yazı boyutunu standart yerine büyük olarak seçin.