Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz güncellemesini yaptığım akşam bende de oldu, 1 haftaya yakın sürdü. Bende kesin şarj soketinde sorun var diye düşünüyordum ama kendi kendine düzeldi, 2 haftadır olmuyor.
Uygulamayı indirip açtıktan sonra ADB komutu veya root istiyor. Her 2 seçenek ile de olabilir. Root istemiyor demek yanlış bir bilgi. Sonuçta cihaza ADB ile de müdahale etmiş oluyorsunuz. Konuyu açan arkadaş bunu sormaya çalışmış aslında. Bende bu konulara girmek istemediğim için yapmıyorum...
Wifi simgesinin noktaya dönmesinin nedenilir çentik olduğu için bildirim kısmına simgeler sığmayabiliyor. Geliştirici seçeneklerinden DP yıl 430 ve üstüne getirirseniz düzelir, eğer simgeler vs küçük gelirse yazı boyutunu standart yerine büyük olarak seçin.
Siz 8.1 de 9 da açmaya çalıştığımız sistem arayüz demo moduna girip pil kısmında her zaman göster seçmişsiniz. 8.1 de seçili olsa bile göstermiyordu,o şekilde de 9 a güncellediğiniz için otomatik olarak açık gelmiş.
Herkese selam,
Android 8.1 de bildirimler de ki ayarlar tuşuna basınca "sistem kullanıcı arayüzü modu" aktif oluyordu ancak 9 ile bu özelliği Xiaomi menü den kaldırmış.
Nova launcher ı indirin ancak ana ekran olarak seçmeyin (ben default arayüz kullanıyorum) nova yı kurduktan sonra widget...
Pil yüzdesi açıp kapatma 9 da da yok. Sistem kullanıcı arayüzü demo modunu da kaldırmışlar ama ben bir yöntem buldum. Nova launcher ı indirip widget lardan nova nın etkinlikler widget ını ekleyin bir liste gelicek, liste den p simgeli sistem arayüzü seçeneğine 1 kere tıklayın sonra sistem...
A2 telefonunu Türkiye ye gelmeden önce 9 a yükselten var mi? Türkiye ye gelen güncelleme ile fark var mı arada ve Türkiye sürümüne güncelleyebildiniz mi telefonu yurt dışı 9 a yükseltenler
Telefonu 9 a güncellemiştim Hindistan üzerinden, şimdi yeni gelecek olan güncellemeleri de Hindistan üzerinden mi yapmam gerekiyor? Türkiye ye gelecek olan pie sürümü daha yeni olacak anladığım kadarıyla oraya güncelleyebilicek miyim telefonu