procodertr kullanıcısının son içeriği

1. procodertr

Rom Küllerinden yeniden doğdu MiuiPro

keşke telegram linkini paylaşsan birde fakemi gerçekmi bilmek lazım eskiden bile fakeleri vardı
  2. procodertr

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Güvenli Çözüm ! Whatsapp'ı Sistemden Silin, Ardından Whatsapp v2.11.50 indirin. Giriş yapın Cloud Yedekleriniz Çekin Sonra Google Playden Güncelleyin Bu Kadar. https://www.apkmirror.com/apk/whatsapp-inc/whatsapp/whatsapp-2-11-505-3-release/whatsapp-2-11-505-android-apk-download/
  3. procodertr

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

android 15 den android 14 düşecek ama problem olmaz heralde dimi
  4. procodertr

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Merhaba Kurulum Yaptım Tekrar hyperos 1 e dönebilir miyim ?
  5. procodertr

Yardım Whatsapp'a giriş yapamıyorum

Aynısı bende oldu orjinal rom yükledim bootloaderi kapattım düzeldi. Fakat cihazınız dirençli olmaması gerekmekte. Eğer dirençli cihazda bootloader kapatırsan cihaz çöp olur.
  6. procodertr

Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilitleme

Cihaz Orjinal Olduğu İçin problem yaşamadım.
  7. procodertr

Yardım Xiaomi 13 Bootloader Kilitleme

Merhaba, Xiaomi 13 Bootloader Kilitleme İşlemi Yaparsak Cihaz Brick Olur mu ?
  8. procodertr

Rom Mi 13 RisingOS (fuxi) A14

Güvenilir mi ?
  9. procodertr

Soru Stock camera devre dışı bırakma

Hayır Sıkıntı Olmaz . Bende Aynı Şekilde Kullanıyorum. ADB ile usbden devredışı bıraktım.
  10. procodertr

Soru Xiaomi 13 HyperOS Kuran Var Mı?

logonun üzerine 3-5 kere tıkla olmazsa basılı tut.
  11. procodertr

Rom Xiaomi 13 Hyper os Eu beta çıktı - Türkçe dil

telefonun garantisi olduğu için BL kilidini açamıyorum merakla globale gelmesini bekliyorum.
  12. procodertr

Yardım Xiaomi 13 rom önerisi

Daha Bu romlar bu telefona göre stabil değil. Stabil Olmasını Biraz Bekleyip sonra yükleyebilir.
  13. procodertr

Yardım Mi Account Bağlanılamıyor

O zaman Büyük ihtimalle donanımsal iletişim problemi mevcut. Arkadaşlar yardımcı olabilir.
Üst Alt