Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arakaşlar facebook canlı yayın yapmak istiyorum (canlı video başlatılamıyor üzgünüz yayın sırasında bir sorun oluştu) yazısı geliyor sorunun çözümü nedir bilen varmı
A R K A D A Ş L A R LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ALTTAKİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VARMI Resimleri gönderdim inceleyip yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Note 11 pro 4g telefonum var aldığıma pişman oldum şebeke sorunu yaşıyorum halen bunun yanı esıra Bazı uygulamaları tam olarak çalıştırmıyor
1 -...
carkeeper uygulamasındaki location (konum) haritaya yönlendirmiyor normaldi diğer telefonlarda harita üzerindeki konuma yönlendirip konumunu gösteriyor retmi note 11 pro yönlendirmiyor. sebebi nedir xiaomi den kaynaklanan birşey galiba ne yapmamız gerekiyor
redmi note 11 pro 4g IMEI attırdım eski sürümü yükledi güncelleme yapamıyorum telefon konuşmalarında sık sık kesintiler oluyor ne yapmam lazım lütfen yardım acil
(Bu yüklüydü ; Redmi Note 11 Pro 4G Global Stable V13.0.5.0.SGDMIXM android 12 ) - MIUI 13 V 13.0.11.0 RGDMIXM android 11 yüklendi