Prisvx.q kullanıcısının son içeriği

1. Prisvx.q

Rom redmi 10 2022 selene custom rom yükleme

bl açtım diyelim yani hocam öyle bakın
  2. Prisvx.q

Rom redmi 10 2022 selene custom rom yükleme

telefon içinbl kilidi açmam lazım internet yok mobil veride beklemeden açmanın 1 yolu var mı 2. soru custom recovery var mı? 3. soru custom rom olarak nusantara olur mu (stabillik açısından)
  3. Prisvx.q

Diğer redmi note 9 custom rom atma

arkadaşlar redmi note 9 cihazıma custom rom atmak istiyorum ama şimdi cihaz yurtdışı yani android 12 twrp yüklesem ki brick olma ihtimali var ama cihaz mtk yanişimdi o yüzden daha stabil olan android 11 sürümüne geçsem ve android 11 twrp yüklesem lineage 11 nasıl yükliyeceğim bu konuda yardım...
  4. Prisvx.q

Yardım redmi note 9 stock rom atma

tamam hocam hemen dönüyorum auth sorunu olmaz değil mi 1694376972 başlattım hocam 1694377055 emirhanyaglici şimdi ne yapayım hocam
  5. Prisvx.q

hocam auth ile ilgili sorun yaşarmıyım 1694374699 hocam farkındayım çok geç cevap veriyorum ama bu akşam yapmamız lazım çalışıyorum yarın hastaneye gidicem 1694374967 1694375177 Basaransemih2009
  6. Prisvx.q

zaten yüklü diyor ve hocam mi flash toolu kullanabilirmiyim redmi note 9 için sp flash tool yerine
  7. Prisvx.q

hocam çok hastaydım bakamadım kusuruma bakmayın yeni bakabildim
  8. Prisvx.q

beyler telefona root attım wifi ve bluethoot çalışmamaya başladı stock rom atıcam ama deniyim dedim minimal adb and fastboot okumuyor telefonu fastboottayken fastboot devices yazıyorum boş çıktı alıyorum ne yapmalıyım ektekilerin hepsi kurulu
  9. Prisvx.q

Soru Redmi note 9/10x (yurtdışı custom rom atma)

Merhaba arkadaşlar ben redmi note 9/10x (yurtdışı) cihazıma custom rom atmak istiyorum lineage os ama sorunum şu ben twrp kullanmak yerine lineage os un kendi recoverysini kullanmak istiyorum ayrıca cihazım yurtdışı olduğu için extradan bişeyler yapmam lazımmış ne yapmam lazım galiba downrage...
  10. Prisvx.q

Soru redmi note 9 custom rom atma

hocam yani şuan bu arkadaş afk kaldı yarın anca yardım edebilirim diyor siz yardımcı olurmusunuz şimdi ne yapmam lazım
  11. Prisvx.q

twrp kullanmıyacakmışız dedi ki lineageos un recoverysini kjullanalım dedi
  12. Prisvx.q

bir discord kanalından benim ile aynı telefonu kullanan birinden yardım alıyorum bana indirttiği dosyaları ve yazdıklarını ekte veriyorum
  13. Prisvx.q

hocam ben şimdi lineage os yükliyecğim ama cihaz yurtdışı hangi sürüm yüklemem lazım ve extradan ne yapmam lazım çift imei benimki
  14. Prisvx.q

yani yüklememin yolu yok tamamdır hocam ne diyim yani istiyordum yapmayı ama 3 gün sonra ameliyat olucam ondan sonra yapmayı deniyeceğim
  15. Prisvx.q

hocam valla hem gözüm %8 görüyor hemde ilk telefonum 16 yaşındayım maddi durumumuz iyi değil birşey yaparım diye korkuyorum o yüzden herşeye eminmisiniz hocam veya yapayımmı hocam diye cevap veriyorum geçen gün semih hocam rencide ettiği için beni kendime sinirlendim ve bilgisayarı kırdım şuan...
Üst Alt