Prisvx.q kullanıcısının son içeriği

1. Prisvx.q

Rom redmi 10 2022 selene custom rom yükleme

telefon içinbl kilidi açmam lazım internet yok mobil veride beklemeden açmanın 1 yolu var mı 2. soru custom recovery var mı? 3. soru custom rom olarak nusantara olur mu (stabillik açısından)
  2. Prisvx.q

Diğer redmi note 9 custom rom atma

arkadaşlar redmi note 9 cihazıma custom rom atmak istiyorum ama şimdi cihaz yurtdışı yani android 12 twrp yüklesem ki brick olma ihtimali var ama cihaz mtk yanişimdi o yüzden daha stabil olan android 11 sürümüne geçsem ve android 11 twrp yüklesem lineage 11 nasıl yükliyeceğim bu konuda yardım...
  3. Prisvx.q

Yardım redmi note 9 stock rom atma

beyler telefona root attım wifi ve bluethoot çalışmamaya başladı stock rom atıcam ama deniyim dedim minimal adb and fastboot okumuyor telefonu fastboottayken fastboot devices yazıyorum boş çıktı alıyorum ne yapmalıyım ektekilerin hepsi kurulu
  4. Prisvx.q

Soru Redmi note 9/10x (yurtdışı custom rom atma)

Merhaba arkadaşlar ben redmi note 9/10x (yurtdışı) cihazıma custom rom atmak istiyorum lineage os ama sorunum şu ben twrp kullanmak yerine lineage os un kendi recoverysini kullanmak istiyorum ayrıca cihazım yurtdışı olduğu için extradan bişeyler yapmam lazımmış ne yapmam lazım galiba downrage...
  5. Prisvx.q

Soru redmi note 9 custom rom

hem nasıl atılacağı konusunda hemde atarsam ne gibi tehlikeleri var onu öğrenmek için açıyorum konuyu mediatekte sorun oluyor diyorlar
  6. Prisvx.q

Soru redmi note 9 custom rom atma

yardımınıza ihtiyacım var pixel experience yüklicem ama nasıl yapıcam hiç fikrim yok twrp desteği de yok orange fox desteği de nasıl yapıcam risksiz bir şekilde işlemci mediatek olunca işler değişiyormuş yardım lazım şimdiden teşekkürler
Üst Alt