Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon içinbl kilidi açmam lazım internet yok mobil veride beklemeden açmanın 1 yolu var mı 2. soru custom recovery var mı? 3. soru custom rom olarak nusantara olur mu (stabillik açısından)
arkadaşlar redmi note 9 cihazıma custom rom atmak istiyorum ama şimdi cihaz yurtdışı yani android 12 twrp yüklesem ki brick olma ihtimali var ama cihaz mtk yanişimdi o yüzden daha stabil olan android 11 sürümüne geçsem ve android 11 twrp yüklesem lineage 11 nasıl yükliyeceğim bu konuda yardım...
hocam auth ile ilgili sorun yaşarmıyım
1694374699
hocam farkındayım çok geç cevap veriyorum ama bu akşam yapmamız lazım çalışıyorum yarın hastaneye gidicem
1694374967
1694375177
Basaransemih2009
beyler telefona root attım wifi ve bluethoot çalışmamaya başladı stock rom atıcam ama deniyim dedim minimal adb and fastboot okumuyor telefonu fastboottayken fastboot devices yazıyorum boş çıktı alıyorum ne yapmalıyım ektekilerin hepsi kurulu
Merhaba arkadaşlar ben redmi note 9/10x (yurtdışı) cihazıma custom rom atmak istiyorum lineage os ama sorunum şu ben twrp kullanmak yerine lineage os un kendi recoverysini kullanmak istiyorum ayrıca cihazım yurtdışı olduğu için extradan bişeyler yapmam lazımmış ne yapmam lazım galiba downrage...
hocam valla hem gözüm %8 görüyor hemde ilk telefonum 16 yaşındayım maddi durumumuz iyi değil birşey yaparım diye korkuyorum o yüzden herşeye eminmisiniz hocam veya yapayımmı hocam diye cevap veriyorum geçen gün semih hocam rencide ettiği için beni kendime sinirlendim ve bilgisayarı kırdım şuan...