PRESTİJ kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi 11t pro cebimde açılıyor

Herkese mrb Cihazım mi 11 tpro çalarken cebimde açılıyor ne yaptıysam olmadı o kadar cihaz kulandım sadece mi 11 tpro da yaşadım bu sorunu Çift tık ekran açma kapalı bu arada
  2. P

Yardım Mi 10 ultra şarj çok hızlı bitiyor

Herkese mrb, başlıkta belirttiğim gibi şarjım çok çabuk bitiyor bugüne kadar kullandığım (mi mix 2, redmi note 8 pro, oneplus 9 pro, oppp reno 3 pro ) cihazlar arasında en hızlı şarjı biten cihaz mi 10 ultra bu normal mi 12.5.1 stabil rom Cihaz 6 aylık
  3. P

Yardım Mesajlarda isim çıkmıyor

Arkadaşlar mrb, cihazım poco f2 pro, rehberde bulunan kişiler mesaj gönderince isimleri çıkmıyor sadece tel no çıkıyor neden acaba kişilerim gmail hesabımda kayıtlı
  4. P

Yardım rom kurma

rom hakkında çok sayıda konu var çoğunu okudum ama bişey anlamadım, bi konu daha açtığım için kusura bakmayın cihazım poco f2 pro 256 bl açık kaydı yapılmış size danışmak istediğim, 1 rom kurmam gerekirmi, kurarsam bilgiler imei filan gidermi, 2 hangi rom kurmalıyım, 3 nasıl kurarım, bl kilit...
  5. P

Yardım Klavyede sayı tuşları

Klavyede sayı tuşları nasıl kalıcı hale geliyor önce vardı bl açıldıktan sonra sayı tuşları klavyede kalıcı halde olmuyor
  6. P

Soru Poco f2 pro

Arkadaşlar poco f2 pro cihazım henüz bootloader kilidi açılmadı, bu şekilde Banka uygulamalarını Gcam gibi programları kullanabilirmiyim En önemlisi mi hesabı oluşturabilirmiyim
  7. P

Yardım Foco f2 pro için kayıt nasıl olmalı

Herkese mrb, arkadaşlar poco f2 pro aldım henüz elime ulaşmadı, aldığım kişi senin bişey yapmana gerek yok 15-20 gün sonra kaydını yaparız dedi doğrumudur acaba size danışmak istedim, değilse ne yapmam lazım, tşkler
  8. P

Yardım Note 8 pro için gcam

Arkadaşlar note 8 pro için rootsuz çalışan gcam varmı, denemediğim apk kalmadı hiçbiri çalışmıyor, varsa eğer link paylaşırmısınız tşkler 1589666687 Bazı apk yüklernmiyor bazısı da çalışmıyor
  9. P

Yardım Mi mix 2 kamera gece modu

Telefon delta garantili ama dediğim gibi teknik bilgim yok APK olarak yada program olarak varsa yükleyebilirm Öbür türlü beceremem
  10. P

Maalesef teknik olarak hiç bilgim yok.. bootlader, twrp, root, nedir nasıl açılır nasıl yüklenir bilmiyorum
  11. P

Herkese merhaba Arkadaşlar mi mix 2 kullanıcısıyım Türkiye garantili Size sormak istediğim.. kamera karanlıkta çok kötü bunun kamerasında gece modu bulamadım Yok sanırım Google kamera APK olarak yükledim ama çalışmıyor Yardımcı olursanız sevinirim tşkler
Üst Alt