presszz kullanıcısının son içeriği

1. presszz

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Amoled olmayan cihazlarda AOD nasıl olacak acaba.
  2. presszz

Yardım Htc 10 ekran degisimi

Orjinali yok, onu unut HTC yedek parça satmıyor çünkü. Bu konu üzerine çok araştırma yaptım ekran değişimi yapanların yorumlarını okudum ve yan sanayi ekran taktıranlarda genel olarak şikayetler dokunmatik hassasiyeti kayboluyor ve bazı ekran özellikleri işlevsiz hale geliyor şeklindeydi. Ben de...
  3. presszz

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Şu bildirim sorunu dediğiniz şey bildirimin gözüküp sonra yerine saatin gelmesi mi? Bu bir sorun değil ki. Sorun olabilir bazıları için ama hani yazılımsal manada bir sorun değil bilerek yapılmış öyle tasarlanmış bir şey. Ha çok şikayet aldı nedense 11 sürümünde bir şeyler yapacaklarmış bununla...
  4. presszz

Yardım Redmi note 7 mikrofon sorunu

Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar kutudaki üretim seri nosunu paylaşabilir mi? Nerde bulacağınızı göstermek için ekran görüntüsü ekliyorum
  5. presszz

Yardım Redmi note 7 mikrofon sorunu

tam bu cihazı almayı düşünüyordum ama yankı sorunu gibi şikayetler gırla geziyor. konuyu takibe alayım da başka varsa böyle şikayeti olan yazsın lütfen vazgeçeceğim almaktan
Üst Alt