Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece oyun için alacağım. Kamerasının kalitesi önemli değil. Lol ve Pubg gibi oyunlar oynayacağım. Şuan almayı düşündüğüm 2 telefon: Redmi Note 10 Pro ve Redmi Note 12 Pro 5G. Hangisini alsam kararsızım.
Android 13'te oluşan bir problem. Android 11 ve 12'de dosyalar uygulamasından izin vererek erişebiliyorduk artık o bile olmuyor. Bu sorunun çözümü var mı ?
Redmi note 8 ginkgo cihazıma twrp'den port rom yükleyip yeniden başlattıktan sonra hiçbir tepki vermiyor. Sadece şuan siyah ekran kapat/aç tuşu işe yaramıyor acil yardıma ihtiyacım var :(
Pc'den yazıyorum usb bagladıgımda usb yi pc görmüyor bile
Aosp rom kurdum AŞIRI YAVAŞ şarj oluyor. Bunun bir çözümü varmıdır ?
(20 Saat diyor ama gece şarja bırakıp uyuduğumda sabah tamamen dolmuştu. ve şarj olmaya devam ediyordu. Aslında tam şarj olduğunda akımı durdurmalıydı)
Rom ve Şarj SS'i mevcut
Arkadaşlar bir konu'da gördüm , mesela cihaz üretilirken MIUI 12 ile gelmişse o cihaza MIUI 11 yüklersem brick oluyormuş.
Ama MIUI 11 ile gelmiş ve bende MIUI 12'ye güncelleyip tekrar istersem MIUI 11'e düşürebiliyormuşum.
(Umarım anlaşılır olmuştur)
Asıl sormak istediğim soru ise şu:
Ben...
Arkadaşlar telefonum yavaş "PixelExperience" mi yoksa "Corvus OS" mu kursam karar veremedim. Oyun oynayan birisiyim. MIUI ve Google uygulamaları (Gapps) telefonu yoruyor artık bunlardan kurtulup uygulamaları google playden değil APK paylaşan websiteler ile yükleyeceğim. Hangisini önerirsiniz ...
Arkadaşlar 1-2 Ay önce Xiaomi Redmi Note 8 telefonuma Android 11 güncellemesi geldi , geliştirici seçeneklerinde "Grafik Sürücüsü tercihleri" nde "Oyun Grafik Sürücüsü" Ve "Sistem Grafik Sürücüsü" bulunuyordu ancak Android 10'dan Android 11'e güncelledikten sonra "Oyun Grafik Sürücüsü" yok...