Predalien kullanıcısının son içeriği

1. Predalien

Yardım Android 16 güncelleme sonrası klavye altında çıkan ok barı

Geliştirici seçeneklerinde "ekran kesimi" kısmından belki düzeltilebilir. Emin değilim.
  2. Predalien

Soru Telefon önerisine ihtiyacım var

Sadece oyun için alacağım. Kamerasının kalitesi önemli değil. Lol ve Pubg gibi oyunlar oynayacağım. Şuan almayı düşündüğüm 2 telefon: Redmi Note 10 Pro ve Redmi Note 12 Pro 5G. Hangisini alsam kararsızım.
  3. Predalien

Soru MI Smart Hub Nasıl kapatılır?

aşağıdaki küçük gereksiz kutular nasıl kapatılıyor bilmiyorum ayarlardan kapatmama rağmen başka çözüm yolu arıyorum
  4. Predalien

Soru Data/Obb Klasörüne Erişemiyorum

Android 13'te oluşan bir problem. Android 11 ve 12'de dosyalar uygulamasından izin vererek erişebiliyorduk artık o bile olmuyor. Bu sorunun çözümü var mı ?
  5. Predalien

Yardım Telefonum açılmıyor , Redmi yazısı gelmiyor

Redmi note 8 ginkgo cihazıma twrp'den port rom yükleyip yeniden başlattıktan sonra hiçbir tepki vermiyor. Sadece şuan siyah ekran kapat/aç tuşu işe yaramıyor acil yardıma ihtiyacım var :( Pc'den yazıyorum usb bagladıgımda usb yi pc görmüyor bile
  6. Predalien

Çözüldü Sizdede şarj yavaş mı doluyor ?

Aosp rom kurdum AŞIRI YAVAŞ şarj oluyor. Bunun bir çözümü varmıdır ? (20 Saat diyor ama gece şarja bırakıp uyuduğumda sabah tamamen dolmuştu. ve şarj olmaya devam ediyordu. Aslında tam şarj olduğunda akımı durdurmalıydı) Rom ve Şarj SS'i mevcut
  7. Predalien

Soru Rom hala atılıyor bug oldu

arkadaşlar başarıyla rom kurdum telefon açıldı hiçbir sorun yok ama pcde hala rom atılıyor ekranı var
  8. Predalien

Soru Ayarlardaki bu seçenegi acmali miyim ?

Bu seçenegi kapali tutmaya devam edersem kilidim kapanacakmi ? Yoksa herzaman acik olmaya devam mi edecek ?
  9. Predalien

Soru Cihazım MIUI 10 için Uygunmu ?

Arkadaşlar bir konu'da gördüm , mesela cihaz üretilirken MIUI 12 ile gelmişse o cihaza MIUI 11 yüklersem brick oluyormuş. Ama MIUI 11 ile gelmiş ve bende MIUI 12'ye güncelleyip tekrar istersem MIUI 11'e düşürebiliyormuşum. (Umarım anlaşılır olmuştur) Asıl sormak istediğim soru ise şu: Ben...
  10. Predalien

Çözüldü RN8 Custom Rom Önerisi

Arkadaşlar telefonum yavaş "PixelExperience" mi yoksa "Corvus OS" mu kursam karar veremedim. Oyun oynayan birisiyim. MIUI ve Google uygulamaları (Gapps) telefonu yoruyor artık bunlardan kurtulup uygulamaları google playden değil APK paylaşan websiteler ile yükleyeceğim. Hangisini önerirsiniz ...
  11. Predalien

Yardım Tuşlar ekrandan gitmiyor

Oyun oynarken sağdaki tuşlar gitmiyor , Tam ekran modundan oyunu eklememe rağmen devam ediyor sorun.
  12. Predalien

Soru Redmi Note 8 - Android 11 Güncellemesi

Arkadaşlar 1-2 Ay önce Xiaomi Redmi Note 8 telefonuma Android 11 güncellemesi geldi , geliştirici seçeneklerinde "Grafik Sürücüsü tercihleri" nde "Oyun Grafik Sürücüsü" Ve "Sistem Grafik Sürücüsü" bulunuyordu ancak Android 10'dan Android 11'e güncelledikten sonra "Oyun Grafik Sürücüsü" yok...
Üst Alt