PrCoder kullanıcısının son içeriği

1. PrCoder

Çözüldü Simge gözükmüyor

Arkadaşlar; son yüklemiş olduğum Turkcell Digital Operatör uygulaması simgesi gözükmüyor. Google Play store ve uygulama yöneticisine baktığımda uygulama gözüküyor ama simge görünmüyor. Tekrar yükleme yapıyorum aynı. Sistem başlatıcısı sıfırladım aynı. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden iyi...
  2. PrCoder

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

Dün Wipe Data yaptım. Şarj sonrası 40 saat var diyordu.
  3. PrCoder

500 MB mi ? :|
  4. PrCoder

Resmi olarak Global Versiyonlara Güncelleme Geldi. Hayırlı Olsun.
  5. PrCoder

MIUI 11 REDMİ Note 5/PRO MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0 PEIMIXM

Yükleyenler daha yorumlar alabilir miyiz? Pil performansı vb ne gibi etki bıraktı yenilikler?
  6. PrCoder

MIUI 11 Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.3.0 PEIMIXM indirme bağlantısı

Tamam şimdi anladım. Resimdeki böyle yazınca ben öyle yorumda bulundum. happy~~
  7. PrCoder

MIUI 11 Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.3.0 PEIMIXM indirme bağlantısı

Russia yazıyor daha. Global Sürümde değişiklik yok.
  8. PrCoder

Redmi Note 5 Russia 'ya gelmiş. Henüz diğerine yok. Kararlı Rom Sahibi: MIUI Official Team Sürümü: V11.0.1.0.PEIRUXM (MIUI9) Boyutu: 1.7G
  9. PrCoder

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Tamamen iyi bir açıklama oldu. clap~~clap~~clap~~clap~~
  10. PrCoder

Haber A1 güvenlik açığı bulunan telefonlar listesinde

Peki bu durumda yama gelecek mi? Ne yapılabilir?_
  11. PrCoder

Diğer Bazı uygulamalar açılırkenki animasyon

Evet reklamlar bende de çıkıyor
  12. PrCoder

Haber Redmi Note 5 Global Kararlı MIUI V10.3.2.0.PEIMIXM Güncellemesi

Arkadaşlar güncelleme yapan var mı, batarya durumu nasıl oldu?
  13. PrCoder

Tema JiyanV2 Teması Yayında

Gelen arama olunca yukarıda gelen şey daha da şeffaf olur mu? yada arka planın kararması gibi bir şekile girer mi?
  14. PrCoder

Tema JiyanV2 Teması Yayında

Hocam benim isteği unutma
  15. PrCoder

Tema Yapılırsa harika bi tema olabilir

Kilit ekranında saat digital olsun. Ve altında bildirimler resimdeki gibi olmalı. İkonlar çıkıyor bildirimi gelen programa göre gelmeli. Whatsappdaki kişinin profil fotoğrafı olmamalı bazıları resim koymayinca çok kötü gözüküyor.
Üst Alt