Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam. Rootsuz 3. Parti tema yüklemeye çalışıyorum, başarısız oluyorum. YouTube kanallarına baktım, 2-3 yöntem denedim. Birinde başarılı oldum ama sürekli bir süre sonra klasik temaya dönüyor. Bunu nasıl çözerim?
Bugün Airdots S'i aldığım A-101'e gittim ve cihazın arızalı olduğunu bildirdim. Bana garanti belgesi soruldu. Ben de kutu içeriğinde Garanti Belgesi bulunmadığını bildirdim. ( En başta çıktı da ben mi kaybettim diye endişelendim ama YouTube'dan unboxing videolarında da çıkmıyordu.) Bana Xiaomi...
Kutu içeriğinden garanti belgesi çıkmadı. Dedim ben mi kaybettim acaba diye ama YouTube'dan kutu açılışı izledim hiçbirinde çıkmadı.
1599681379
Çok teşekkürler yardımınız için.
Yaklaşık bir buçuk ay önce A-101'den satın almış olduğum "Xiaomi Airdots S" ürünü sağ kulaklıktan ses çok az geliyor. Bir kaç araştırma yaptım ve "Servise gönderiniz." dendi. Kulaklıklar servise gönderilebiliniryor mu?