pr0digy kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi 8 SE Guncelleme Hatasi

durtmek ne kelime :) yine de orjinalden yanayim. custom rom kurma taraftari biri degilim. telefonu rootlamaya bile gerek duymuyorum, zaten miui arayuzu harika touchwiz'den sonra :) su an iple miui 11'i bekliyorum.
  2. P

miui 10.5 surumunu kurdum ve ben de hatayla karsilastim arkadas birazcik sansli herhalde :) kapatip acinca duzeliyor gerci sikinti yok. alirken bilmiyordum mi 8 se cin pazarina gore yapilan bir telefonmus. ondan dolayi surekli twrp ve eu rom kurmaya devam. ugrasmak istemiyor insan ama yapacak...
  3. P

evet kilidim acik cihaz acilirken unlocked ibaresini gosteriyor. birazdan volte'yi aktif ederim o zaman attiginiz konudan. cok tesekkurler.
  4. P

iyi dilekleriniz icin oncelikle tesekkur ederim. forum bana biraz karisik geldigi icin anlayamamistim ondan direk actim, bir dahakine daha dikkatli olurum. yardimlariniz icin tesekkurler. 1567491600 yardimci oldugunuz icin tesekkurler. cok kafam karismisti cunku eski bir samsung kullanicisi...
  5. P

merhabalar. daha bugun ikinci el bir mi 8 se aldim. cihaz gayet guzel herhangi bir sikintisi yok dis gorunus olarak orijinal duruyor. fakat guncelleme yapmak istedigimde sunucu hatasi veriyor. mevcut surumum 10.2.3.0 stable (eu rom bu arada). bu arada imei aratinca baska eski bir telefon uzerine...
Üst Alt