Poyraz555 kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi 6 Bluetooth ses alışverişi yapmıyor

Sürüm değiştirmek zor bir iş.Artik beklicez bakalım . 1565258423 Hocam sorunun kaynağını galiba buldum.Sorun Android 9 pie.Bizim bir önceki sürüme donmemiz lazım ama nasıl ?
  2. P

Bir çözüm bulursanız buraya da yazarsanız sevinirim.
  3. P

En son gelen 10.4 güncellemesi yüklendi fakat bı önceki sürümde de olmuştu.Daha sonra düzeldi ama nasıl oldu hiç bilmiyorum . 1565206381 Hocam sizin sürüm ne ?
  4. P

Evet maalesef aynı sorun bende de var ve ne denediysem çözüm yok.Mi 6 10.4 global kullanicisiyim.daha önce 1 defa daha aynı sorunu yaşamıştım ve yaklaşık 1 hafta sonra ne olduğunu anlamadan kendiliğinden düzelmişti ...
  5. P

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Aynen hocam aynı sorun ve maalesef ne denediysem çözüm yok...
  6. P

Çözüldü mi6 için miui 10.4.1 sorun

Arkadaşlar ben de Mi6 kullanıyorum.Ve bı son 10.4.1 olan güncelleme ben de yüklendi.Fakat aracım dahil hiç bir Bluetooth kulaklık tan ses alamıyorum.Bluetooth bağlanıyor fakat konuşma ve Media a da ses gelmiyor.Kafayi yemek üzereyim.Lutfen yardım...
  7. P

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Arkadaşlar Mi6 kullanicisyim.Son 10.4 guncellemesinden sonra Bluetooth kulaklıklara bağlantı sağlanıyor fakat hiç ses alamıyorum.Videolar müzikler takılıyor ve ses yok.Daha önce sorun yoktu.Yardimci olabilecek olan var mıdır?
Üst Alt