Powerst kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi Health Çalışmıyor

Mi health eski sürümleri kullanılmaz mı?
  2. P

Yardım Mi Health Çalışmıyor

Selamlar, Miui 11.0.6.0 eu sürümü kullanırken mi health çok güzel çalışıyordu ancak şuan rog eol sürümüne geçtim, mi health yükledim ve güncelledim, mi fitness gibi bi isim ile yeni sürüm yüklendi. Şuan hiçbir takibi yapmıyor. Cihaz bağlamadan çalışmıyor mu artık? Yoksa xiaomi dışında bir saat...
  3. P

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Boş zamanımda tekrar rog kuracam, madem sıkıntı yok devam 😁
  4. P

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Aynen şuan memnunum eu sürümden, magisk modul tavsiyeniz var mı? 1648330365 Burda paylaşırsınız konu olarak bi bakalım, eol korkutuyor internet hatası vardı. Biri yazmıştı soeun çözülmüş diye de güvenemesim şuanlık eu 11.0.6.0 kullanmaktayım.
  5. P

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Teşekkürler yorumun için 1648158492 Şuan eu 11.0.6.0 a geçmişim bir süredir kullanıyorum, yeterli performansı veriyor bakalım ilerliyen süreçte neler olacak.
  6. P

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Ben kurdum hz olayını, dediğiniz gibi kilitleyince dokunmatik çalışmadı :D
  7. P

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Merhabalar, yeni bir rom bakıyorum. Uzun süredir cherish os a11 son sürüm kullanıyordum aosp romdan sıkıldım. Bana düzgün pil performansı verecek bir miui romu lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Rog eol kullanmıştım ancak bir hafta sonra instagrama bağlanmama sorunu falan çıkmaya başladı...
  8. P

Sanırım güvenlik uygulaması bozuyor uygulamaları, 2 hafta önce format attım aynı hatadan dolayı düzeldi. Bu akşam bi temizlik yaptım güvenlik uygulaması ile instagram açılmamaya başladı. (Youtube vanced, banka uygulaması da aynı şekilde) Şimdi yine formatlıyacağım ama bu sefer güvenlik...
  9. P

Rog spark ve eleven v2 sürümlerini denediniz mi?
  10. P

Rom AbhiX ROG Spark Edition - MIUI 12 Q (Based on Masik P)

Deniyen oldu mu acaba?
  11. P

Soru DotOs Yardım

Twrpden kirli flash yapacaksın zaten. Ancak girip telegram gurubundan ayrıntı al çünkü 5.1.2 güncellemeside var ondan önce. 2 sürüm atlamak sorun çıkarabilir.
  12. P

Zaten onu yükledim hepsi yes yaptım olmadı. Ses yükseltme canımı sıktı ya.
  13. P

Geç gelme derken, ses yükseltme ayarı 1 saniyede uygulanıyor ve tam arttırmaya ulaşıyor. Video değiştiriyorum mesela ses kısılıyor ve 1 saniye sonra tekrar artıyor. Bunun ayarı falan var mı?
  14. P

Hahhaha seçemiyorum ya sanki fark yok gibi geliyor. Daha dikkatli bakmam lazım. Bu roma hangi ses programını kurmalıyım deniyenler yazabilir mi? Dolby, viper veya daha iyi giden ne varsa. Viper ses yükseltmesi 1 saniye geç geliyordu aops romlarda bunda da aynı sorun var mı acaba? 1627035419...
  15. P

DMGC 4.5 deniyen oldu mu? nasıl sizce..
Üst Alt