Powerst kullanıcısının son içeriği

1. P

Yardım Mi Health Çalışmıyor

Selamlar, Miui 11.0.6.0 eu sürümü kullanırken mi health çok güzel çalışıyordu ancak şuan rog eol sürümüne geçtim, mi health yükledim ve güncelledim, mi fitness gibi bi isim ile yeni sürüm yüklendi. Şuan hiçbir takibi yapmıyor. Cihaz bağlamadan çalışmıyor mu artık? Yoksa xiaomi dışında bir saat...
  2. P

Soru Rom Tavsiyesi Miui

Merhabalar, yeni bir rom bakıyorum. Uzun süredir cherish os a11 son sürüm kullanıyordum aosp romdan sıkıldım. Bana düzgün pil performansı verecek bir miui romu lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Rog eol kullanmıştım ancak bir hafta sonra instagrama bağlanmama sorunu falan çıkmaya başladı...
  3. P

Yardım Fastboot Siyah Ekran Sorunu

Twrp üzerinden twrp.img yüklerken yanlış bir yükleme yaptım ve twrp açılmaz oldu. Bende fastboot ile yeniden kuruyum dedim ancak bu sefer fastboot açılmıyor. Siyah ekranda takılı kalıyor. Ne yapabilirim?
  4. P

Soru Mobil Veri İçin Rom veya Kernel

Arkadaşlar mobil verinin en verimli, hızlı, kopukluk olmadığı rom veya kernel hangisidir? Tavsiyeniz veya gözleminiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  5. P

Soru Kernel Seçimi - Tercihleriniz

Merhabalar, redmi note 6 pro için kernel önerileriniz nedlerdir? Hangisini tercih etmeliyim ve neden? Şuan da agni kernel 10.1 stabil versyonunu kullanıyorum ancak telefon normalden çok daha fazla ısındığını hissediyorum ve şarjım çabuk gidiyor gibi geldi bana. Bu nedenle başka kernel...
  6. P

Soru Telefonu sıfırlamadan romlar arasında geçiş

Başlıkta yazdığım gibi acaba miui romları arasında telefonu sıfırlamadan geçiş yapabilir miyim? Örneğin şuanda miui 11 globe rom builderdan kurulu rom kullanıyorum. Birkaç sitede masig p miui 12 port romu var onu nasıl kurabilirim? (Tel. sıfırlamadan) Veya android tabanlı bir sitem kurmak...
  7. P

Soru Rom Önerisi - Pil Tüketim Hızı?

Merhabalar bu telefonun kullanıcısı değilim ancak annemin yaşadığı pil tüketim sorunu için yardımınıza ihtiyacım var. Miui 11 yüklü ancak pilinin sürekli hızlı bittiğini söylüyor. Aylar önce bu şeklide olmadığınıda bana söylemişti. Acaba miui 11'e güncellendiği için mi sorun yaşıyor? Miui 10 a...
  8. P

Soru Tavsiye Rom

Bildiğiniz gibi redmi note 6 ya bir sürü rom var. Note 6 pro kullanıcıları olarak hangi romu tavsiye edersiniz? Eu rom ile global rom arasında fark var mı? Sürekli rom değiştirmekten sıkıldım ama bi yandan da miui 11 in yeni özelliklerini kullanmak, denemek istiyorum. Global miui 11 de bazı...
  9. P

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Evet başada yazmışlar üzüldüm şimdi.
  10. P

Yardım Google Kamera Rootsuz yükleyemiyorum

Rootsuz google kamera uygulaması yükleme adımlarını tek tek yaptım ancak hiçbiri işe yaramadı. Nedenini bilen veya başka bir yöntemi olan var mı? Miui 10.3.6.0 global sürümdeyim, kilit açık.
  11. P

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Bütün adımları yapıyorum ancak yüklenmiyor. Miui 10.3.6.0 kullanıyorum.
  12. P

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Twrp üzerinden persist dosyasını göremeyenler, twrp uygulamanızı değiştirsin. Ben de çok uğraşmıştım sonunda uygun twrp yi telefona buldum ve sorunu hallettim. 1573850915 Twrp üzerinden persist dosyasını göremeyenler, twrp uygulamanızı değiştirsin. Ben de çok uğraşmıştım sonunda uygun twrp yi...
  13. P

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Dosyayı nasıl bulacağımı biliyorum ancak onun için fastboot yükleme dosyası lazım, yaklaşık indirme boyutu 2.5 gb onu indirecek internetim yok. Persist dosyasını başka şekilde bulabilir miyim?
  14. P

miui 10 içinde persist dsyasını bulamadım var sa sizde yada nasıl indiririm başka yerden.
  15. P

Arkadaşlar bu sürümü yükledim kameram bozuldu, miui 10 a döndüm kamera düzelmedi sizce nedn böyle oldu var mı fikriniz? Başka bir romdan geldim miui 10 yükledim direk recovery ile yardım edin çok rahatsız bir durum bu
Üst Alt