PowerOne Projects kullanıcısının son içeriği

1. PowerOne Projects

Soru Android 13 Evolution x kurdum bu Roma uygun kernel varmı

https://dosya.co/fjdqfpithrok/Omnitrix-NRG_Kernel.zip.html Bu linkten İndirin Twrp den atın
  2. PowerOne Projects

Soru Bootloader hesap ekleme hatası

Mi hesabından çıkış yap sonra 10 dk bekle mi hesabına geri giriş sağla sonra geliştirici seçeneklerden tekrardan yetki vermeye çalış
  3. PowerOne Projects

Çözüldü Magisk imza doğrulaması

son sürüm magisk i apk olarak indir zarchiver veya benzeri bir dosya yöneticisi ile uzantısını .zip yap twrp den flashla sorun kalkacaktır. 1696096813 magisk apk uzantısı ile nasıl flashliyorsun hocam eksik bilgi vermeyin flashlama yöntemi magisk için en iyi .zip olacaktır ama .img olarakta...
  4. PowerOne Projects

Soru Kernel

sana kernel önerim miu tabanlı ama ek modül kullanma zaten max performans verir içinde thermal ve cpu control var İndirme Linki :Redmi Note 9 Pro Best Kernel By MelonVİP
  5. PowerOne Projects

Mod Poco X3 Pro (Vayu) Thermal Project

1694605263 Modül gözükmeme hatası mı aldın yoksa geçen sefer düzeltmiştim ? 1694605522 1694605817
  6. PowerOne Projects

Dosya eksik derken hocam ekli dosya kısmında yer almıyor mu ? alternatif link atarım :)
  7. PowerOne Projects

Merhaba arkadaşlar poco x3 pro yani (vayu,Bhima) için oluşturmuş olduğum magisk ve kernelsu destekli olan thermal (termal) modülü sizden geri dönüşler bekliyorum. Ayrıca hızlı şarj eklendi cooling ai entegreli olduğu için performans yüksek olsa bile ısınmaz. ⚠️Not: Sadece POCO X3 PRO...
  8. PowerOne Projects

Mod miatoll devices 65hz ekran tazeleme

Rica ederim hocam :)
  9. PowerOne Projects

Mod miatoll devices 65hz ekran tazeleme

Merhaba değerli form arkadaşlarım ve yöneticilerim bilindiği üzere ekran tazeleme yani kısaca hz yükseltmek için birçok modül kullandınız ama genel anlamda randımanlı bir sonuç alamadınız bunun çözümü gayet basit ve risk hiç yok. Çalışan cihazlar: redmi note 9s, 9 pro, pro max, poco m2 yani...
  10. PowerOne Projects

Soru 2 tane modül vardı

universal hocam her rootlu ve magisk yüklü cihazda çalışır
  11. PowerOne Projects

Yardım Mi 9 android 9 düşürme

Neden Android 9 sorması ayıp hocam :)
  12. PowerOne Projects

Soru 2 tane modül vardı

Daha iyisi çıktı hocam Msusreborn v7 de hepsi var :) isterseniz paylaşırım ayrıca FPS stabilizer var bende 1620671576 Hepsi mevcut
Üst Alt