Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar poco x3 pro yani (vayu,Bhima) için oluşturmuş olduğum magisk ve kernelsu destekli olan thermal (termal) modülü sizden geri dönüşler bekliyorum. Ayrıca hızlı şarj eklendi cooling ai entegreli olduğu için performans yüksek olsa bile ısınmaz.
⚠️Not: Sadece POCO X3 PRO...
Merhaba değerli form arkadaşlarım ve yöneticilerim bilindiği üzere ekran tazeleme yani kısaca hz yükseltmek için birçok modül kullandınız ama genel anlamda randımanlı bir sonuç alamadınız bunun çözümü gayet basit ve risk hiç yok.
Çalışan cihazlar: redmi note 9s, 9 pro, pro max, poco m2 yani...
Merhaba değerli arkadaşlarım ve yöneticilerim daha önce paylaştığım 5g iconu beğenilmedi font değişimi ve diğer cihazların desteği için çalıştım üzerinde umarım beğenirsiniz.
Uygulama: Rootlu cihazlarda magisk 20. üstünde çalışmaktadır. 4.5G yada 4G yerine 5G yazar
İndirme Linki:5G icon...
Merhaba arkadaşlar youtube 4K özelliği Android cihazlara geldi fakat birçok custom rom veya stock romlar desteklemiyor bunu bu modül ile halledebilirsiniz.
Uygulama: Magisk üzerinden flashlama yapılacak ve cihaz yeniden başlatılacak iyi forumlar dilerim
Uygulama linki: https://dosya.org/3csYg
Merhaba arkadaşlar Android 12 tabanlı emoloji paketi olmakla birlikte benimde kullandığım ve beğendiğim bir modül umarım seversiniz :)
Uygulama : Rootlu cihazlarda magisk üzerinden flashlama yapılmalı ve cihaz yeniden başlatılmalıdır.
İndirme linki: Android 12 emoloji paketi.zip
merhaba arkadaşlar bir çok arkadaşımız xiaominin tema uygulmasından şikayetçi kimi çökme kimi donma kimi 3.parti hatası hatta kimi tema sıfırlanma hataları ile karşı karşıya bunun çözümünü sizle paylaşmak istedim.
Uygulama: Kesinlikle rootlu cihazlarda çalışmakta olup magisk üzerinden modul...
Merhaba arkadaşlar rootlu cihazlarda bütün uygulamaların dark modda çalışmasını sağlayabilirsiniz gayet stabil çalışmaktadır.
UYGULAMA: magisk üzerinden modul olarak yüklenmelidir ve android 10 da çalışmaktadır android 11 için bulursam paylaşırım umarım paylaşımlardan memnunsunuzdur.
Merhaba arkadaşlar root atanların bir çoğu hem batarya hemde yüksek performans açısından fayda sağlayan uygulamalar veya moduller arar peki size bunu bir uygulamada bulunduğunu söylesem;
1. donmalara çözüm sağlar
2.yüksek performans modu vardır (extreme)
3.anlık cpu ve gpu hızlanır
4.doze modu...
Merhaba değerli arkadaşlarım ve yöneticilerim benimde kullandığım ve arkadaş ortamında şaka amaçlı gösterdiğim 5G iconunu sizlerle paylaşmak istedim.
Uygulama: Rootlu cihazlarda magisk 20. üstünde çalışmaktadır. 4.5G yada 4G yerine 5G yazar :)
Öncelikle merhabalar bilindiği üzere bazı custom romlarda Gapps (Google Play services) olmadığı için büyük sorunlar yaşadığımızı biliyorum fakat geniş çaplı araştırmam sonucu çözümün gayet basit ve stabil olduğunu keşfettim.Öncelikle bu durum için elbette bir çözüm var openGapps fakat burdan...
Merhabalar sevgili forum başkanlarım ve sevgili forum arkadaşlarım Xiaomi redmi 5 plus kullanıcısı olarak miu 12 yi sabırla bekledim sonunda port V3 çıktı şuan onu kullanmaktayim gayet stabil ve sorunsuz tek bir sorunla karşılaştım oda internet paylasimi maalesef onu bir türlü düzeltmedim.Xiaomi...
Xiaomi redmi 5 plus (vince) KryPtoN 4.9 for A(ndroid)10/A9 Vince | PWR v2.5 | ReleaseKryPtoN 4.9 for A(ndroid)10/A9 Vince | PWR v2.5 |
DEĞİŞİKLİKLER;
Değişiklik Günlüğü: • Memba linux 4.9.217 • OC CPU 2,8 Ghz'ye kadar Nito çekirdeği için teşekkürler • Cihaz sıcakken sabitleme sinyali...
Öncelikle bu zamana kadar yardımcı olan hocalarıma ve değerli form arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Benim size sorum Xiaomi redmi 5 plus cihazıma miu 12 rom kurabilir miyim cihaz unlock olup twrp Trabzonlu hocam sayesinde yüklü ben bu zamana kadar çok fazla rom kurdum ama miu 12 mümkün mü...
Ben cihazı telefoncuya götürdüm ama root atilamaz xiaomilere dedi ben kendim denedim ama twrp yi açamadım herturlu yöntemi denedim magisk ile flashlama yapacaktım fastboot yapamadım bilgisi olan varsa nerede yanlış yapıyor olabilirim en kolay root yolu nedir ?